Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
YΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ Για το πατέ 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 κουταλιά βούτυρο, 800γρ. συκωτάκια κοτόπουλου, 1/3 φλ. κονιάκ, ½ φλ. [...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 8 άτομα 500 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου, 1/3 φλ. κουμανδαρία, 1/3 φλ. λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο), 1 μικρό κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 8-10 ΑΤΟΜΑ) 500 γρ. συκωτάκια κοτόπου-λου, 1/3 φλ. κουμανταρία, 1/3 φλ. ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο, 1 μικρό κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com700 γραμμ. κιμάς κοτόπουλου 1 κ.σ. ξίδι 400 γραμμ. συκωτάκια πουλιών 1 κρεμμύδι 4 φέτες μπέικον 1 αυγό 1 φλ. τσαγιού καρυδόψιχα αλεσμένη 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά[...]
Πηγή: argiro.gr1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 200 γραμμ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 800 γραμμ. συκωτάκια κοτόπουλου 250 ml κονιάκ 1/2 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη (Brassica). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠαντζάρια, τα σούπερ αντιοξειδωτικά! Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr175 γρ. αλεύρι 1 αυγό χτυπημένο αλάτι και πιπέρι τριμμένο μοσχοκάρυδο 500 γρ. πατάτες βρασμένες, και λιωμένες Για το σερβίρισμα: 25 γρ. βούτυρο 25 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ καλοκαιρινή σαλάτα της φιλενάδας μου της Lidia από την Ιταλία Είναι πολύ νόστιμη, απλή και διαιτητική, διότι έχει λίγες θερμίδες αλλά συνδυάζει τρόφιμα με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜετά τα φαγοπότια των προηγούμενων εβδομάδων όλοι λίγο ή πολύ διανύουμε «εβδομάδα μειωμένων θερμίδων». Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και κατά τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα τζατζίκι διαφορετικό! Γλυστρίδα ή αντράκλα ή ανδράχλη ! Ένα χρήσιμο ζιζάνιο που κάνει πιο δροσερές τις σαλάτες μας. Εδώ και 2-3 χρόνια σε μερικές γλάστρες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ κλασική συνταγή που ξεκίνησε από τη Γαλλία, αλλά την οικειοποιήθηκαν οι Άγγλοι που τη λατρεύουν. Υλικά για 6 σαν πρώτο πιάτο 400 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com