Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Στην κατάψυξή μας, για να νοστιμίζουμε σούπες και λαδερά! Θα μου πείτε πρώτη ανάρτηση του μήνα και κυριακάτικα δεν βρέθηκε ένα γλυκό ένα κέρασμα τέλος πάντων[...]
Πηγή: cretangastronomy.grclick for english υλικά 500γρ φασόλια γίγαντες 1 κρεμμύδι ξερό 3-4 πράσα 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 μίνι καυτερή πιπερίτσα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΜία εορταστική συνταγή για το τραπέζι σας. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, αναμονή 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία γευστική σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Χρήστος Αθανασιάδης Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 300 γρ σέσκουλα 10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο κουνέλι είναι ένα ιδιαίτερα υγιεινό κρέας, καθώς συνδυάζει υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης, χαμηλά ποσοστά λίπους, σίδηρο, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, τα οποία είναι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑπό το σημερινό φαγάκι μπορεί να απουσιάζει το glamour αλλά αποτελεί μια τίμια, οικονομική πρόταση για χορταστικό και πρωτίστως θρεπτικό γεύμα. Άλλωστε μου[...]
Πηγή: bostanistas.grΤέτοια εποχή οι αγροί στην Ανατολική Αττική πλημμυρίζουν βότανα και αγριολούλουδα. Την περασμένη Κυριακή, παρόλα τα δόντια του ήλιου, κατευθύνθηκα προς τη[...]
Πηγή: bostanistas.grφωτό: Αλέξανδρος Μποτονάκης Υλικά για περίπου 30 κομμάτια 1 κιλό ζύμη για το φύλλο Μπόλικος μάραθος, ψιλοκομμένος 1/2 κιλό παπαρουνόφυλλα (ή σέσκουλα),[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες τις εποχές του χρόνου χάρη σε θερμοκήπια και ορμόνες, αλλά αν θέλουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μας να είναι[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΓια 2 άτομα 2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1/2 κιλό από φρέσκα σέσκουλα 2-3 μεγάλα μανιτάρια, κομμένα σε χοντρές φέτες[...]
Πηγή: sidagi.grΈχω ιδιαίτερη αδυναμία στα χορταρικά, γι΄ αυτό και τα φτιάχνω συχνά, είτε σαν βραστή σαλάτα, είτε σε πίτες και πιτάκια, είτε με διάφορους άλλους τρόπους.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαθώς ξεφύλλιζα ένα τεύχος του γαστρονόμου είδα αυτή τη συνταγή και τη θυμήθηκα. Την συνταγή αυτή την ξέρω από τη γιαγιά μου και την κάνουμε οικογενειακώς.[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο τζατζίκι είναι η πιο διάσημη Ελληνική αλοιφή διεθνώς, αγαπημένο όλων των ντόπιων και τουριστών συνάμα. Αλλά και όλων όσων τρώνε τυλιχτά σουβλάκια, δηλαδή[...]
Πηγή: caruso.grΟ Ανδρέας Λαγός είναι όλο πρωτότυπες ιδέες. Δοκιμάστε αυτό το Λαχματζούν με μάραθο και καλαθάκι Λήμνου και θα καταλάβετε! Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο σέσκουλο είναι στενός συγγενής με το παντζάρι και το όνομά του είναι παραφθορά της αρχαίας λέξης «τεύτλο», που έγινε «σέσκλο» ή και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Σήμερα θα γνωριστούμε καλύτερα με τον αγαπημένο, κατακόκκινο βολβό που ακούει στο όνομα 'παντζάρι' και θα μάθουμε πώς να το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr