Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
Αυτή η εκπληκτική συνταγή μπορεί να σταθεί τέλεια και σαν κανονικό γεύμα! ΄Οσοι τη δοκίμασαν τη λάτρεψαν. Μοιράζομαι τη συνταγή και μαζί σας. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι σαλάτες για μένα αποτελούν συνήθως κύριο γεύμα. Το πιο συνηθισμένο, είναι να με δείτε να τρώω μια μεγάλη σαλάτα και να συμπληρώνω με κάτι ακόμα (εκτός και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑυτή την πεντανόστιμη συνταγή την εμπνεύστηκε η Αναστασία, την εκτέλεσε η Κατερίνα κι εμείς όπως ήταν αναμενόμενο, αφού την τσακίσαμε, την ξαναφτιάξαμε[...]
Πηγή: 4022citylights.blogspot.gr400 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (προτιμότερο από σπάλα ή ελιά) 500 γρ. σπανάκι, καθαρισμένο* και χοντροκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ το λευκό και το[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό χοντροί χοχλιοί (=μεγάλα σαλιγκάρια) αλάτι λάδι ξίδι λίγο αριζμαρί (=δεντρολίβανο) λίγος τσόχος (=ζοχός) Σημείωση: χοχλιούς δεν έχω αγοράσει ποτέ, αν[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλή εβδομάδα! Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαββατοκύριακο σας μια κ όπως έμαθα έφτιαξε ο καιρός στην Ελλάδα. Από ότι είδα αρκετοί ξεκινήσατε και τα μπάνια στην[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΑπό το site: http://www.e-geoponoi.gr Η σαρακοστή προχωρεί. Είμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα… Καιρός να ανοίξω το κεφάλαιο «χοχλιοί»! Δεν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕίναι η σάλτσα που κάνει τη νοστιμιά... Γιατί τι θα ήταν το μακαρόνι χωρίς αυτή.... Κάποιος,όταν αναφέρθηκα στη συνταγή,μου είπε, "και γιατί να βάλω ταραμά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr400 γρ. μακαρόνια για παστίτσιο αλάτι 75 γρ. πράσινες ελιές μαριναρισμένες σε μυρωδικά 4 φιλέτα σαρδέλας σε λάδι 1 σκελίδα σκόρδο 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚακά τα ψέμματα οι διακοπές στο camping είναι πιο μποέμ από όλα τα άλλα είδη διακοπών ... Αυτή η σαλάτα με έβγαλε από τον μπελά του "τι θα φάω πάλι το βράδυ;"[...]
Πηγή: cookpad.com/gr175 γρ. κουνουπίδι, χωρισμένο σε μικρά κλωναράκια 175 γρ. μπουκέτα μπρόκολο, χωρισμένα σε μικρά κλωναράκια 350 γρ. κοφτά μακαρόνια 45 ml εξαιρετικά παρθένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤρελαίνομαι για spring rolls και όποτε με βγάζει ο γαστριμαργικός δρόμος μου σε κινέζικο εστιατόριο δεν παραλείπω να τα παραγγέλνω! Με τι τα γεμίζουμε και πως[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr800 γρ. κοτομπουκιές ή σνίτσελ (χοιρινά ή κοτόπουλου) 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 1 κουτί (400 γρ.) μανιτάρια 3 πιπεριές (1 πράσινη, μια φλωρίνης, μια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα τόσο απλό και ταπεινό φαγητό της αθάνατης Ελληνίδας νοικοκυράς, με μόλις δύο βασικά υλικά κάνει την οικογένεια να χορταίνει σε[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grκάμετε κλίκκι την φωτογραφίαν να δείτε πιο μιάλην... Τούτον το ωραίον ορεκτικόν έμαθα το στην Κρήτην. Λαλούν το τζιαι κουκουβάγιαν κάποτε. Βασικά κάμνουν το[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΥπέροχοι μυρωδάτοι ταραμοκεφτέδες, για την Καθαρά Δευτέρα, και όλη τη Σαρακοστή. Υλικά: 250 γραμμάρια ταραμά, κατά προτίμηση άσπρο 3 φέτες μπαγιάτικο χωριάτικο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΣυνηθίζετε στα μέρη σας τη φράση «ακριβά 'ναι τα σφουγγάτα του»; Εμείς εδώ κάτω την χρησιμοποιούμε όταν κάποιος θεωρεί ακριβή ακόμη και την πιο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι ομελέτες φούρνου, το χω ξαναπεί, μου αρέσουν πολύ γιατί κόβονται και σερβίρονται πολύ όμορφα! Αυτή είναι μια διαφορετική ομελέτα, τρώγεται ως κυρίως πιάτο,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤις είχα προσπαθήσει στο παρελθόν να τις φτιάξω, αλλά δεν μου είχαν πετύχει. Είπα να ξανά δοκιμάσω γιατί μας αρέσουν πολύ οι πατάτες και γενικότερα οι[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr