Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
O σεφ Άρης Τσανακλίδης ετοιμάζει μια νοστιμότατη συνταγή για εσένα που λατρεύεις τα αρωματικά φυτά! Μαραθοπιτάκια για πρωινό ή γευστικό σνακ με το κρασί[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html(photo: Nikos Moropoulos) Ο μανάβης μου άνοιξε ένα πάγκο με τυριά και αλλαντικά. Ανάμεσα στα καλούδια έφερε και «Σουτζούκ Λουκούμ» της εταιρείας[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυστατικά 6πιπεριές κέρατο καθαρισμένες από τα σπόρια 1φλ.ανθότυρο λιωμένο με το πιρούνι Αλατοπίπερο 1κ.σ.γλυκάνισο κοπανισμένο 2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος 1αυγό[...]
Πηγή: zannetcooks.comFollow me on Facebook • Google+ • Bloglovin' It’s quite common in the countries around Mediterranean Sea to make vegetables balls instead of[...]
Πηγή: el-findawaybyjwp.blogspot.grΑυτή είναι μία από τις αγαπημένες συνταγές μου χωρίς δεύτερη σκέψη. Καταληκτική συνταγή για χορτοφάγους αλλά και ένα εξαιρετικό συνοδευτικό για ούζο! Συστατικά[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΥλικά: 2 μέτρια καρότα τριμμένα και καλά στραγγισμένα 1 μέτρια ντομάτα περασμένη στον τρίφτη 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σφηνάκι ούζο 1 κουτ.γλ. δυόσμος[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -8 μανιτάρια πλευρότους μεγάλα -4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες -2 κουτ.σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό -1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο -2 κουτ.σούπας[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grTο πιο γνωστό πιάτο με σαλιγκάρια από την κουζίνα της Κρήτης είναι ένας εξαιρετικός μεζές για να συνοδέψει κρασί, ούζο ή το κρητικό ταίρι του, τη ρακή. Χοχλιοί[...]
Πηγή: pandespani.comΑναρτήθηκε στις 06/07/2015 σε Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Πικάντικοι μαραθοκεφτέδες Μια συνταγή για ένα υπέροχο ουζομεζέ. Πικάντικοι μαραθοκεφτέδες, για να[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 αυγό καλά χτυπημένο 1 κουταλάκι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. πικάντικο τυρί (Λήμνου ή Ηπείρου), κομμένο σε φέτες[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνας υπέροχος Σαρακοστιανός, και όχι μόνο, μεζές για μερακλήδες! Τα μύδια με τη μουστάρδα ταιριάζουν καταπληκτικά και απογειώνεται η γεύση τους με την προσθήκη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 αυγό καλά χτυπημένο 1 κουταλάκι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2502 γρ. πικάντικο τυρί (Λήμνου ή Ηπείρου), κομμένο σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΦανταστικό "μεζεδ'κλίκι" ! ! ! χαχαχαχααχα Υλικά: 1 μικρό κολοκυθάκι ψιλοκομμένο 1 μικρή μελιτζάνα -//- 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μικρή ντομάτα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΌπως είχαμε υποσχεθεί σε παλιότερή μας ανάρτηση , σήμερα παρουσιάζουμε άλλη μια ιδιαίτερη ομελέτα με το δεύτερο αβγό χήνας που μας είχαν προμηθεύσει με την[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 1/2 κιλό πατάτες βρασμένες 100γρ. μπέικον 1 αυγό 1 μεγάλη φέτα ψωμί 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά μουστάρδα Λίγο αλεύρι Λάδι για τηγάνισμα[...]
Πηγή: syntages.matia.grΠώς και τόσο καιρό δεν είχαμε φτιάξει ένα μπουγιουρντί, είναι απορίας άξιον! Πρόκειται για έναν ευκολότατο και πικάντικο μεζέ της κουζίνας της Θεσσαλονίκης που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 500γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 αγγούρι τριμμένο ½ ματσάκι άνηθος (ψιλοκομμένα φύλλα) 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 3 κ.σ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 25/03/2017 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μπακαλιάρος Σκορδαλιά Μπακαλιάρος παστός τηγανιτός σε κουρκούτι με μπύρα ή σόδα για[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά : 12 φρέσκοι ανθοί κολοκυθιάς Για τη γέμιση: 100 γρ. σκληρή φέτα, κομμένη σε 12 μπαστουνάκια 12 μεγάλα φύλλα δυόσμου, πλυμένα και στραγγισμένα σε[...]
Πηγή: yumyum.grΜελιτζανοκεφτέδες τηγανιτοί Καλοκαιρινό μεζεδάκι πολύ οικονομικό, που συνοδεύει άνετα ούζο ή μπύρα. Το σχήμα σ' αυτούς τους κεφτέδες είναι λίγο ακανόνιστο[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΗ ντομάτα παντρεύεται το σπανάκι και λούζεται σε vinaigrette μπαλσάμικου με ούζο. Αυτή είναι η πρόταση για σαλάτα διαφορετική, γευστική και αρωματική. Εύκολη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ κρανιός είναι ένα ψάρι που το γνωρίσαμε μόλις τα τελευταία χρόνια, αλλά το συναντάμε όλο και πιο συχνά στην αγορά, γιατί πρόσφατα άρχισε να παράγεται σε[...]
Πηγή: caruso.gr