Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
6 πράσα μεγάλα το τρυφερό μέρος μόνο καθαρισμένα και πλυμένο 6 μεγάλες πατάτες καθαρισμένες 2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. γραβιέρα Πάρου τριμμένη 1 φλ. γραβιέρα[...]
Πηγή: argiro.gr1 μαρούλι 1 καρότο 1/4 φλ. αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες μαύρες και ξανθές, ανανά, cranberries κλπ) 1 κ.γ. κουκουνάρι 50 γρ. κεφαλογραβιέρα ή γραβιέρα (προτιμώ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑθούς λέμε στην Κρήτη τους ανθούς. Η λέξη είναι γένους αρσενικού. Είναι Ο αθός. Από τον ανθό και όχι το άνθος. Και ο τόνος στο ο . Γιατί στο α , η λέξη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 -6 μανιτάρια portobello 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, το λευκό και το πράσινο μέρος 2[...]
Πηγή: sidagi.grΚαλή εβδομάδα! Πως τα πάτε εκεί κάτω? Πάει έφυγε και ο Νοέμβριος και φτάνουμε πλέον πραγματικά κοντά στις γιορτές! Σημερα σας έχω μια απλή αλλά εντυπωσιακή[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή την πίτα ήθελα εδώ και χρόνια να την φτιάξω. Την είχα δει σε περιοδικά καθώς και σε Ιταλικά βιβλία μαγειρικής, που με προμηθεύει η ξαδέλφη μου η Πόπη κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα τυριά στο τραπέζι είναι μεγάλο θέμα και στρατηγικό από πλευράς συνδυασμών -κάτι σαν τα ζώδια στατιστικώς ιδωμένα- που, είτε εμφανίζονται στην αρχή είτε στο[...]
Πηγή: pandespani.comΘέλετε κάτι ορεκτικό; Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θα μπορούσα να μη δώσω οδηγίες συνταγής και απλά να σας πω, «Κοιτάξτε τη φωτογραφία».[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr