Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Η σαλάτα αυτή έχει απίστευτα υλικά οπότε δεν τη συστήνω για το καθημερινό σας τραπέζι. Μπορεί, όμως να σταθεί επάξια σε ιδιαίτερες περιστάσεις! Θα χρειαστείτε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜπορεί να βρίσκουμε όλα τα λαχανικά πλέον όλες τις εποχές του χρόνου χάρη σε θερμοκήπια και ορμόνες, αλλά αν θέλουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μας να είναι[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ Μετά την πολύ επιτυχημένη μαρμελάδα καρότο, με περγαμόντο και καρδάμωμο , νομίζω οτι ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grthe recipe in english υλικά 1 ξυνόμηλο 2-3 κουταλιές κράνμπερις 1 λάιμ, χυμό 1 κουταλιά ζάχαρη καστανή 1 κουταλιά κανέλα 1 φύλλο κουρού μέλι εκτέλεση Τρίβετε[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! Η μονοτονία δεν είναι το δυνατό μου σημείο ή μάλλον είναι το αδύνατό μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠράσινα λαχανικά σερβίρονται με ένα απολαυστικό μείγμα καβουρδισμένων μήλων, κάστανων και καυρδιού. Μια σαλάτα που στέκεται επάξια και σαν κυρίως πιάτο... [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια σαλάτα αρωματική είναι πάντα ευπρόσδεκτη ακόμη και με υλικά που ενδεχομένως κάποιους να τους «ξενίσουν». Πολύ πρόσφατα λοιπόν, έχοντας αποκτήσει[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 200 γρ. αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους. 12 κάστανα. 200 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε κύβους. 4 μελιτζάνες. 20 γρ. φρέσκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα σας! Για σήμερα ένα πεντανόστιμο πιάτο, κάτι σαν τάρτα αλλά χωρίς τη βάση της. Δανείζεται το στυλ, το όνομα και τη μορφή του από ένα παραδοσιακό[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 πακέτο καπνιστό στήθος πάπιας (125 γραμμάρια σε φέτες) 4 ξερά σύκα κομμένα σε καρεδάκια 80 γραμμάρια κουκουνάρια 1 γαλλική σαλάτα ½ ρόδι καθαρισμένο 1 λόλα[...]
Πηγή: sidagi.grChutney (βρετανική ορθογραφία) ή chatni (ινδικά) Τσάτνυ μεταφρασμένο στα Ελληνικά είναι ένας όρος για μια ποικιλία από γλυκά και πικάντικα καρυκεύματα αρχικά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 180 γραμμάρια φιλέτο χοιρινού 1 κουταλιά της σούπας ψημένα αράπικα φιστίκια 2 ξινά μήλα 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1[...]
Πηγή: sidagi.gr2 κλ. δεντρολίβανο (μόνο τα φύλλα) 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. νερό 150 γρ. τόφου 40 γρ. φουντούκια ξύσμα από 1 λεμόνι Για τη βινεγκρέτ 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή 3 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜεγάλα λευκά μανιτάρια στιφάδο..???? πεντανόστιμο είναι και νηστίσιμο φαγάκι ???? το έφτιαξα πρώτη φορά και έγινε μούρλια Μπουκιά και συγχώριο ,Tο έφτιαξα έτσι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΝτολμάδες με φύλλα βασιλικού:μια πρωτότυπη αρωματική προσθήκη στους κλασικούς αθουλένιους ντολμάδες Παρόλο που χρησιμοποιώ αρκετά συχνά βασιλικό στην κουζίνα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -4 κούπες λάχανο άσπρο τριμμένο -1 λάχανο κόκκινο μικρό τριμμένο -2 καρότα τριμμένα -1 μεγάλο ξινόμηλο με τη φλούδα κομμένο σε πολύ λεπτές[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΤο Παξιμάδι είναι ο αρχαιοελληνικός Διπυρίτης ή Δίπυρος Άρτος (δις εις την πυράν) πήρε το όνομά του από τον Πάξαμο, λόγιο ή αρτοποιό του 1ου μ. Χ. αιώνα από τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 μεγάλο ροδάκινο κομμένο σε 12 φέτες 170 γραμμάρια burrata τυρί ή ρικότα Μείγμα με θαλασσινό αλάτι και βότανα (θυμάρι, δεντρολίβανο)[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: 1 1/2 ή 200 γρ. κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κούπα ή 80 γρ. αλεύρι αραβοσίτου (καλαμποκάλευρο) 4 κ.σ. καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 1/2 - 1 κ.γ.[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια σαλάτα με ρούμι και μέντα για να απολαύσεις το παγωμένο καρπούζι. Ειδικά αν το καρπουζάκι σου δεν είναι τόσο γινωμένο και γλυκό, αυτή η επιλογή είναι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html