Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά 200 γρ. μπακαλιάρος, ξαλμυρισμένος πολύ καλά 2 κόκκινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 3 κ.σ. μέλι 3 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο 3 κ.σ. άσπρο γλυκό κρασί 4 αβγά 4 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΡολά Λαχμαντζούν Ζύμη 370 γ ρ αλεύρι 70 γ ρ Βιτάμ 2 αυγά 100 γ ρ γάλα 1 φακελάκι μαγιά ξερή Αλάτι Γέμιση 200 γ ρ κιμά 1 κούπα φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ξερό[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά για τον χυλό: Ξεκινήστε με μια κούπα αλεύρι και συνεχίστε ανάλογα με την ποσότητα του κοτόπουλου Μπύρα, τόση όση να γίνει ένα παχύρευστος χυλός [...]
Πηγή: greekcook.grΦλογέρες με ψωμί για τοστ Ένα καταπληκτικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας! Θυμίζουν τις κλασικές αυγόφετες που μας έφτιαχναν οι μαμάδες μας αλλά σε πιο[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΗ αγαπήμένη μας πατατοσαλάτα τώρα το καλοκαίρι είναι ακόμα πιό θεική μαζί με παγωμένη μπύρα και λουκάνικα... Τι χρειαζόμαστε: 5-6 μέτριες πατάτες 3 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚι εκεί που αναρωτιόσασταν τι θα κάνατε τις μελιτζάνες και τα κολοκύθια που σας περίσσεψαν ή πως θα πείσετε τα παιδιά σας να τα δοκιμάσουν... σας βρήκα λύση![...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΓια μια βραδιά ποδοσφαίρου, παιδικό πάρτυ ή απλά για να απολαύσουμε τη μπύρα μας! Υλικά: Ζύμη για πίτσα Φέτες ζαμπόν Φέτες μπέικον Φέτες απο κίτρινο τυρί[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Πολύ εύκολο και οικονομικό φαγητό φούρνου ειδικά για ένα κρασί ή μία μπύρα δε χρειάζεται άλλο μεζεδάκι. Υλικά: πατάτες περίπου 1κ. 2[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Μια χειμωνιάτικη σαλατούλα που τραβάει λίγο παραπάνω κρασάκι ή μπύρα. Υλικά: λόλο ρόσο (για όσους δεν το γνωρίζουν είναι το το κοκκινωπό[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΈψαχνα χτες ένα ορεκτικό με πατάτες για να συνοδέψω κοκκινό κρασί, βρήκα διάφορες συνταγές για πατάτες skins, και αυτή είναι η δικιά μου παραλλαγή.Έγινε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για μια δική μας γεύση,κι εννοώ της Πελοποννήσου...γίνεται με παστό ή σύγκλινο,αυγά και ντομάτες...γυρνώντας από Κυπ/σία βρέθηκα να έχω απ'όλα αυτα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr