Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
Με μια σαλατούλα είπα να επανέλθω μετά τις διακοπές. Καλά φάγαμε καλά ήπιαμε, ας μαζευτούμε λίγο (χαχα, λέμε τώρα!!) Το πεπόνι με τη φέτα αρέσει πολύ στον[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓια το λαδολέμονο 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2½ φλιτζ. τσαγιού ρώγες λευκού σταφυλιού χωρίς κουκούτσια 3 κουταλιές χυμός λεμονιού 3 κουταλιές χυμός[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά για 1 μεσαία σαλατιέρα 130 γρ. σέλινο/σέλερι κομμένο σε μικρούς κύβους, 120 γρ. μήλα (κατά προτίμηση ξινόμηλα), κομμένα μικρούς κύβους, 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕπειδή υπάρχουν ακόμα σταφύλια, ας φτιάξουμε μια εξωτική σαλάτα με το αγαπημένο υλικό της Ινδικής κουζίνας, το γιαούρτι! Το γιαούρτι στην Ινδία το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα βραβείο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Η καλή μου grΕΑΤ , αφού μου έκανε την τιμή να δοκιμάσει 2 συνταγές από το blog μου, τις κριθαροκουλούρες και τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΌταν ήμουνα μικρή, στο πατρικό μου σπίτι στην Πάτρα, είχαμε μια αυλή με κληματαριά. Ποτέ (σχεδόν) δεν φάγαμε σταφύλια της προκοπής από αυτή την κληματαριά,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr4 ξινόμηλα 300 γρ σέλερι,μόνο το βολβό το χυμό από 1-2 λεμόνια 100 γρ καρυδόψιχα 300 γρ πράσινα και κόκκινα σταφύλια 150 γρ κρέμα γάλακτος αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜε μια σαλατούλα είπα να επανέλθω μετά τις διακοπές. Καλά φάγαμε καλά ήπιαμε, ας μαζευτούμε λίγο (χαχα, λέμε τώρα!!) Το πεπόνι με τη φέτα αρέσει πολύ στον[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr20 άνθη καπουστίνου (τροπαίολου) 1 μαρούλι 2 φέτες προσούτο 4 λιαστές ντομάτες 2 κουτ. σούπας ξίδι απο λευκό κρασί 3 κουτ. σούπας λάδι απο κουκούτσια[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 ξινόμηλα 300 γρ σέλερι,μόνο το βολβό το χυμό από 1-2 λεμόνια 100 γρ καρυδόψιχα 300 γρ πράσινα και κόκκινα σταφύλια 150 γρ κρέμα γάλακτος αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣτις Αραβικές χώρες οι βολβοί είναι το πιο ακριβό απ’ όλα τα διάφορα τουρσί. Μεγάλη ποσότητα καταναλώνεται κάθε ημέρα, γι’ αυτό και τα μεγάλα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: Μερικά φύλλα (3-4) από κινέζικο λάχανο 1 Ντομάτα Πατέ ελιάς Σταφύλι 2 φέτες Προσούτο ψημένο στο γκριλ Σουσάμι Υλικά για τη σάλτσα Ελαιόλαδο 4-5[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες λεπτές 2-3 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού 2 κιλά χοντρά σπαράγγια, ξεπλυμένη, με κομμένες τις σκληρές[...]
Πηγή: sidagi.gr(φωτό: Veggie Wedgie) Δοκίμασα την παρακάτω συνταγή και τη λάτρεψα. Η πιο φθηνή, υγιεινή και νόστιμη μαγιονέζα που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι. Την πρώτη[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΥλικά ½ φλ. χοντροκομμένη ψίχα καρυδιών ή πέκαν, 1 δέσμη τεμαχισμένα φύλλα ρόκας (χωρίς μίσχους) ή αν θέλετε, άγρια ρόκα (Rucola), 2 φλ. ρώγες σταφυλιών χωρίς[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣαλάτα μαρούλι με ξερά σύκα και κόκκινα σταφύλια Άτομα:4-6, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Κόστος : 5 € ΥΛΙΚΑ : 1 μαρούλι 5 ξερά σύκα Καλαμάτας 20 ρόγες κόκκινο[...]
Πηγή: foodtrails.grΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Την λαχανοσαλάτα την έχουμε συνηθίσει με το λεμονάκι της ή σε συνδυασμό με καρότο και σέλινο, σαν πολίτικη. Σήμερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα ντολμαδάκια γιαλαντζί τα λατρεύω από μικρό παιδί. Τα λατρεύω τόσο πολύ, που μου έχουν φανεί νόστιμα ακόμα κι εκείνα τα αηδιαστικά τα έτοιμα της κονσέρβας[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΛαχταριστό και πρωτότυπο ορεκτικό για όλη την παρέα! Απαιτούμενος χρόνος : 25΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 2-4 άτομα 1 φλιτζάνι γλυκοπατάτα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grYΛΙΚΑ Θα χρειαστείτε (ανάλογα µε το πόσα καναπεδάκια θέλετε να κάνετε) 1-2 συσκευασίες τυρί τσένταρ (Cheddar) ή γκούτα (Gouda) – όχι λεπτές φετίτσες για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comFor the recipe in English click here Όταν μου δίνουν καλούδια από κήπο, χαίρομαι πολύ κ αμέσως ψάχνω τρόπο να τα αξιοποιήσω! Τις προάλλες η γειτόνισσά μας, η[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr1 ματσάκι ρόκα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια 15 ρόγες από λευκό σταφύλι χωρίς κουκούτσια χυμός και ξύσμα από 1/2 ακέρωτο λεμόνι (προτιμότερο βιολογικό) 50 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr