Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Το μαρούλι καλλιεργείται στην Ελλάδα κατά τόπους όλο το χρόνο με πολύ καλή στρεμματική απόδοση για τους παραγωγούς.Διακρίνεται σε τρεις τύπους : το φυλλώδες,[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΓράφει: Βαραγιάννης Α. Παναγιώτης , Kλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος M.Med.Sc "Αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλείου στη μάχη κατά του[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο μαρούλι καλλιεργείται στην Ελλάδα κατά τόπους όλο το χρόνο με πολύ καλή στρεμματική απόδοση για τους παραγωγούς.Διακρίνεται σε τρεις τύπους : το φυλλώδες,[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΚΟΥΛΊ (COULIS): ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Η coulis (προφέρεται κουλί) είναι ένας αραιός πουρές φρούτων ή λαχανικών, που χρησιμοποιείται ως σάλτσα. Η ονομασία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο κινόα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, ευνοώντας την λειτουργία του εντέρου και την παράταση του κορεσμού Επίσης βοηθά στον έλεγχο της[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚΟΥΛΊ (COULIS): ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΟΥΤΩΝ Ή ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Η coulis (προφέρεται κουλί) είναι ένας αραιός πουρές φρούτων ή λαχανικών, που χρησιμοποιείται ως σάλτσα. Η ονομασία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 600 γρ. κουβερτούρα τεμαχισμένη σε πολύ μικρά κομμάτια NESTLE DESSERT 200 γρ. κρέμα γάλακτος Arla 80 γρ. μέλι 220 γρ. φιστίκια κάσιους 220 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΕ Βάζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη γλυκόζη στη φωτιά να ζεσταθεί. Λιώνουμε την κουβερτούρα στα μικροκύματα. Πριν πάρει βράση η κρέμα,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥΛΙΚΑ 300γρ. πουργούρι ψιλό Lisko, 2 ποτήρια νερό, 1/3 ποτήρι χυμό λεμονιού, ¼ ποτήρι ελαιόλαδο, 3 ντομάτες ψιλοκομμένες, 2 αγγουράκια ψιλοκομμένα, 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: xrysessyntages.com500 γρ. Φύλλο κρούστας 400 γρ. Ινδική καρύδα 250 γρ. Φυτική μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) 225 γρ. Ζάχαρη 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του) 100 γρ. Φρουί γλασέ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr