Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
30 σαλιγκάρια του βουνού, μαζεμένα και ταϊσμένα με τραχανά ή σιμιγδάλι. Τα ταΐζουμε 3 μέρες, μετά τα πλένουμε πολλές φορές. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα σε κρύο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grυλικά (γιά ένα μέτριο τηγάνι) 1/2 κ. γαρίδες μέτριες (φρέσκες ή κατεψυγμένες ωμές με το κέλυφος) 150-200 γρ. φέτα χοντροκομμένη, χωρίς τρίμματα 4 ώριμες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σπιρτόζικη γεύση της ρέγκας συνοδεύει απολαυστικά την απαλή φάβα. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30',[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grυλικά 250 γρ. κριθαράκι χοντρό 150 γρ. τρυφερά φύλλα από σπανάκι (baby σπανάκι, κατά προτίμηση) 120 γρ. φέτα, χοντροκομμένη με το πιρούνι 10 τοματίνια,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν η ντομάτα γίνεται σορμπέ, το αγγούρι ζελέ, το ελαιόλαδο και το κρεμμυδάκι πέστο, η φέτα και η ρίγανη μους και οι πολύχρωμες πιπεριές κόβονται σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami10 μέτριες πατάτες 500 γρ μανιτάρια (λευκά) 2 μεγάλα κρεμμύδια 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο 1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί (όχι ρετσίνα) αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr