Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Καθαρά Δευτέρα, σου λέει. Νηστεία, σου λέει. Αποτοξίνωση, σου λέει. Ναι, καλά. Πώς τα βλέπετε όλα αυτά να συνδιάζονται, μου λέτε; Γιατί εγώ χρόνια τέσσερα και[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΗ δεύτερη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό της PARMIGIANO REGGIANO είναι έτοιμη! Μια πρόταση που συνδιάζει γεύση , αισθητική και θρεπτικότητα. Τα σαλιγκάρια είναι[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 μικρή σελινόριζα 1 φλιτζάνι του καφέ αρακά βρασμένο (από κονσέρβα) 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο χυμός απο 1 λεμόνι[...]
Πηγή: sidagi.grΑυτήν την εποχή τα κουνουπίδια και τα μπρόκολα είναι στο φόρτε τους. Πριν λίγες ημέρες, μου έφερε ο καλός μου δύο μικρά κουνουπιδάκια. Προσωπικά προτιμώ το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓίγαντες φούρνου με ζωμό λαχανικών Υλικά - 300 γρ. φασόλια γίγαντες - ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος - ¼ ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο - 1 ποτ. χυμός[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΦΑΚΕΣ ΣΑΛΑΤΑ Υ ΛΙΚΑ 2-3 φυλλα μαρούλιου. 1/2 ραντίτσιο μικρο 1 /2 φλυτζανι φακές 1 κρεμμύδι ξερο ολοκληρο 1 καρότο 1 κλαρακι σελινο. ½ πρασινη πιπερια.[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά 350 γρ. ρεβίθια 1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 καρότα σε φέτες 1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο 4 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες,[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 300 γρ. ρεβίθια 1 φλιτζάνι πλιγούρι 3 καρότα, το 1 κομμένο σε κυβάκια 2 κλωνάρια σέλινο, το ένα κομμένο σε κυβάκια 3 αγκινάρες κονσέρβας στραγγισμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια όσους δεν ξέρουν η αποξήρανσή τροφών είναι μια πολύ παλιά τεχνική, συντήρησης τροφών. Κατά την αποξήρανσή, αφαιρείτε το νερό/υγρασία που περιέχεται στην[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠολύχρωμη σαλάτα Τι χρειαζόμαστε: Μαρούλι αντίδι παπούλες άγρια ραδίκια σελινόριζα φινόκιο ραπανάκι καρότα κουνουπίδι κόκκινη πιπεριά κίτρινη πιπεριά αβοκάντο[...]
Πηγή: cookpad.com/grOι κύβοι λαχανικών είναι απαραίτητοι στη μαγειρική γιατί νοστιμίζουν τα φαγητά. H παρασκευή μάλιστα πολλών συνταγών βασίζεται στο ζωμό λαχανικών. Oι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr