Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
by greekadman Από παιδί έτυχε να έχω μια σχέση λατρείας με την Γαλλία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Βουργουνδία ( Bourgogne ) ειδικώς, εξασκεί πάνω μου[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΤο στιφάδο είναι από μόνο του βαρύ έδεσμα. Να ένας τρόπος για το ελαφρύτερο στιφάδο που φάγατε ποτέ. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι ή βοδινό (φυσικά γίνεται[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜερικές φορές λαχταράω εκείνες τις εποχές που μαγείρευα χωρίς να μετράω τον χρόνο, όχι γιατί δεν υπολόγιζα πόση ώρα ήθελε να ψηθεί το φαγητό μου, αλλά γιατί[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν γοητεύτηκα ποτέ από τα γραφόμενα υπό της Τζούλια Τσάιλντ. Μπορεί κάπως να με κέντρισε η προσωπικότητά της αλλά πέραν αυτού ουδέν. Παρεμβαίνει κι ο[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ Julia Child ξανακτυπά,,,!!!! Έχω αποφασίσει, μία φορά τουλάχιστον τον μήνα , να φτιάχνω μία συνταγή από το βιβλίο της,Mastering the Art of French[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά 1 κλ. Βοδινή ή μοσχαρίσια σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε χοντρούς κύβους 500 γρ. κρεμμύδι 300 ml. Ντοματοχυμό 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 150 ml. Λάδι 2 φύλα[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Συνταγές, Σως - Dressings Δέκα 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά σας Σάλτσες συνοδευτικές που να αναδεικνύουν κι[...]
Πηγή: sintayes.grΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή Μπολονέζ και μια slow cooked είχα υποσχεθεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια μετά την τυφλή δοκιμή 6 διαφορετικών εκτελέσεων της ίδιας[...]
Πηγή: caruso.grΣ την οικογένειά μου ένα φαγητό που αγαπάμε όλοι τρελά είναι τα κολοκυθάκια με το κρέας ή "σοφικά" όπως συνηθίζουν εδώ να τα λένε. Τώρα από που προέρχεται η[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΈ να απ'τα αγαπημένα φαγητά του "μικρού μου" είναι τα Ντολμαδάκια και φυσικά η μάνα δεν χάνει ευκαιρία να ευχαριστήσει τα γούστα του αφού στερήθηκε ένα[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr\ Το γκούλας είναι γνήσια Ουγγρική σπεσιαλιτέ !!! Συνοδεύουμε με πουρέ,τηγανητές πατάτες ,πιλάφι . Υλικά 1 κλ. Βοδινή ή μοσχαρίσια σπάλα ή κιλότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr