Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
Αν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΘέλετε αφράτη την ομελέτα σας; Προσθέστε 1 κ.γλ. σόδα φαγητού στο μίγμα των αυγών με το γάλα και χτυπήστε καλά να ενωθούν πριν τα ρίξετε στο τηγάνι. Γνωρίζετε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤις Κυριακές τα καλοκαίρια σπάνια τρώμε στο σπίτι. Συνήθως πάμε κάπου για μπάνιο και εκεί κοντά τρώμε κιόλας. Σήμερα (και όσο υπάρχουν ακόμα διαγωνίσματα) ο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 4 φύλλα σφολιάτας έτοιμα διαφορετικά παρασκευάστε τη δική σας ζύμη σφολιάτας Για τη γέμιση 3 μεγάλες πατάτες 1 κουτί γάλα 500[...]
Πηγή: sidagi.grΧριστουγεννιάτικα εδέσματα χωρίς το χαρακτηριστικό, ζεστό και γλυκό άρωμα των μπαχαρικών δεν γίνεται! Κανέλα, γαρίφαλο, γλυκάνισο, μπαχάρι, βανίλια,[...]
Πηγή: funkycook.grΣτην Πλάκα, το λιμανάκι του Λεωνιδίου, άνοιξε πέρυσι ένα καινούριο εστιατόριο, ο Ευκάλυπτος. Στον Ευκάλυπτο πήγαμε πολλές φορές για φαγητό με την Αγγελική .[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή χρονιά σε όλους! Η καινούρια χρονιά εγκαινιάστηκε γαστριμαργικώς για πρώτη φορά στη δική ΜΟΥ έδρα, αφού από τότε που καταπιάστηκα με τα μαγειρέματα το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟ χειμώνας καλά κρατεί. Οι σούπες το ίδιο. Η σελινόσουπα εν ό,τι πρέπει πάντως. Εν τζιαι η εποχή του τωρά. Τζιαι, το "κακό" είναι πως όταν αγοράσεις ένα[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρασινη ωμη σαλατα για αποτοξινωση απο την κρεατοφαγια και οχι μονο. Τι χρειαζόμαστε: Φυλλα απο μαρουλι, λολα, σαλατα, αις μπεργκ, σπανακι, ροκα Πρασινο μηλο,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠροσοχή ..... Δυναμίτης! (Με “χθεσινό” ψωμί, ελαιόλαδο, αλλαντικά, αυγά και πιπεριές) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ για τη γαλοπούλα 1 φιλέτο από στήθος γαλοπούλας μαζί με το παραφίλετο βάρους 1,5 κιλό περίπου αλάτι / πιπέρι λίγο ελαιόλαδο φρέσκο θυμάρι 3[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓεια σας φίλοι μου ! Δεν τεμπέλιασα τελευταία απλώς μαγειρεύω λιγότερο, τα φαγητά μας επαναλαμβάνονται!!! Όταν θα κάνω κάτι ιδιαίτερο ή και κάτι που δεν το έχω[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΝα πώς το καρπάτσιο παίρνει άλλη διάσταση με δυνατά αρωματικά contrapunto. Πριν το φάτε, βουτήξτε το στη σάλτσα και μετά στην τραγανή σκόνη. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami…για τη σάλτσα των φασολιών και του πράσου 250 γρ ξερά λευκά φασόλια 2 πράσα 200 γρ κοντοσούβλι, σε σχετικά χοντρά κομμάτια 2 μέτριες πατάτες 4 κ.σ. παρθένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά λάχανο | ρύζι αρμπόριο | γαρίδα | κρόκος Διαφημίσεις 150 γραμ. γαρίδες 1 σφηνάκι ξίδι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΚαλησπέρα! Λοιπόν, θα το πιστέψετε εάν σας εξομολογηθώ ότι δεν είχα ξαναφτιάξει γιουβαρλάκια; Ναι, ναι αλήθεια είναι!!! Και να πω ότι δεν τα τρώμε αλλά ίσως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr5 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλές φέτες 100 ml ελαιόλαδο (ή μισό-μισό με βούτυρο αγελαδινό για πιο κλασικό... γαλλικό αποτέλεσμα) 150 ml κόκκινο[...]
Πηγή: gastronomos.gr