θραψαλα συνταγη | τηγανια κοτοπουλο με μουσταρδα | παγωτο κρεμα βανιλια | κορμος με ζαχαρουχο γαλα και κακαο | ριζοτο με θαλασσινα κατεψυγμενα | συνταγες με βραστα αυγα | ταρτακια συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοσχοκαρυδα νουντλ νεκταρινι

Βρέθηκαν 49 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κεφτεδάκια μπακαλιάρου αλλιώτικα

Ένα νόστιμο μεζεδάκι για όλες τις εποχές! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Διάφορα Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Μισό κιλό[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Ενδίδοντας στα ακέφαλα σώματα

Όσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Ο χρόνος διατήρησης για κάθε τροφίμο στο ψυγείο[...]

Ένα από τα πιό χρήσιμα άρθρα για κάθε οικογένεια! Ψωμιά, κέικ, ζύμες Ψημένα ψωμιά χωρίς συντηρητικά: Στο ψυγείο 2-3 εβδομάδες, στο καταψύκτη 2-3 μήνες.[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Γεύσεις Καλαμάτας, που δεν πρέπει να χάσετε!

Αυτό το βουνό δεσπόζει πάνω από την Καλαμάτα. Την καθορίζει και την κυριαρχεί. Ο Ταϋγετος υψώνει ανάστημα 2.400 μέτρων και χωρίζει τη Μεσσηνία από τη Λακωνία.[...]

Πηγή: tastefull.gr
H πίτα του βοσκού στη Μεσόγειο

Οι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καπνίζεις; Δεν τι πρέπει να τρως περισσότερο

Τροφές που μειώνουν τις βλαπτικές συνέπειες Ο οργανισμός ενός καπνιστή δέχεται συνεχώς τη βλαπτική δράση του τσιγάρου, είναι φυσικό, λοιπόν, να έχει και[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΜΕΝΟΥ

Και σιγά σιγά,φτάσαμε στο τέλος του Ιανουαρίου...πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!! Η καθημερινότητά μας και οι απαιτητικοί της ρυθμοί,δεν μας επιτρέπουν να[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Πρόβλεψη εβδομάδας - Φασόλια γίγαντες φούρνου

Μια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]

Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr
Τα κρητικά: κολοκυθανθοί γλυκόξινοι

Η συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα κρητικά: αρνί με αβρωνιές

Αφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κοπή πίτας του Sin Radio

Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Μυστικά των σεφ για αφράτα & νόστιμα[...]

Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
KATHIMERINH 12-01-2012 WIN new.wmv

Αυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή, o Γαστρονόμος Ιανουαρίου! Αφιέρωμα, νόστιμα και υγιεινά πιάτα στον ατμό! Ψαρονέφρι με ξερά φρούτα, σολομός με[...]

Λακωνικά μεζεδοκαμώματα

Η υπόσχεση στο Γιάννη να πιούμε κάποια στιγμή ένα ουζάκι με παστό ή σύγλινο όπως είναι γνωστότερο στο πανελλήνιο στάθηκε η αφορμή για τούτο το μάζεμα. Είπα[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ ΓΗΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΑΝΑ ΖΩΜΟ[...]

Πέρσι το καλοκαίρι ψάχνοντας στα ράφια κεντρικού βιβλιοπωλείου ανακάλυψα ένα βιβλίο μαγειρικής με τον παραπάνω τίτλο. Ένα απλό ξεφύλλισμα ήταν αρκετό για να[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Σάνη gourmet με τα μάτια της Στέλλας Σπανού

Η Στέλλα Σπανού -απαντώντας σε παράκλησή μας- μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της από το Sani Gourmet 2008 , για το οποίο μας ενημέρωσε πριν λίγο καιρό. Τα[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Μια Παλιά Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κώστα[...]

Σημείωση: Πρόκειται για ένα χρονογράφημα του Κώστα Βάρναλη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πρωία ανήμερα τα Χριστούγεννα του 1943, την πιο άγρια και δύσκολη[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Κέρκυρα,Κέρκυρα με το Ποντικονήσι...

"Κέρκυρα Κέρκυρα με το Ποντικονήσι, με τα καντούνια τα στενά που τα 'χω σεργιανίσει.." τραγουδούσε η Ρένα Βλαχόπουλου και εμείς καθότι ήμασταν μικρά και[...]

Πηγή: thatseat.blogspot.gr
Ανοιξιάτικο τριήμερο στην Άνδρο

Στην ανδριώτικη κουζίνα δεν θα βρεις αυτό που λένε «τοπικές σπεσιαλιτέ», τουλάχιστον σε μεγάλη έκταση. Εκτός σεζόν, όμως, οι περισσότερες πρώτες ύλες[...]

Πηγή: greekcook.gr
Κεφαλλονίτικη Κρεατόπιτα με φύλλο ανοιγμένο στο[...]

Η φιλή Κική στην Μικρή της Κουζίνα έγραψε την ιστορία της για την Κολοκυθόπιτα με ανοιγμένο στο χεράκι φύλλο που τόσο την έχει συνδυάσει με τις κατά καιρούς[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
Τραγανά τηγανητά μπακαλιαράκια για …παιδάκια

Και όχι μόνο! Όλες οι μανάδες έχουμε αφιερώσει λίγο ή πολύ χρόνο στο καθάρισμα των ψαριών για τα παιδιά μας. Λόγω της υψηλής διατροφικής τους αξίας τα ψάρια[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy