Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Για το μείγμα του κιμά 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς (κατά προτίμηση από ελιά) 1 κρεμμύδι ξερό, τριμμένο στον τρίφτη το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 4[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τις μπριζόλες 4 μπριζόλες (μοσχαρίσιες κόντρα ή γάλακτος ή χοιρινές λαιμού), βάρους περίπου 250 γρ. η καθεμία - οι μοσχαρίσιες μπορεί να ζυγίζουν και 400[...]
Πηγή: gastronomos.gr800 - 1.000 γρ. χοιρινές μπριζόλες κόντρα, χωρίς κόκαλο, σε λωρίδες 2,5 - 3 εκ. 4 μέτριες πιπεριές Φλωρίνης 1/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου,[...]
Πηγή: gastronomos.gr1.200 γρ. χοιρινό από μπούτι, χωρίς κόκαλο, σε κύβους των 3 - 4 εκ. 2 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο το λευκό μέρος από 1 πράσο, σε[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη σαλάτα 2 μέτρια μαρούλια, χωρισμένα στα φύλλα τους, κομμένα με το χέρι σε μέτρια κομμάτια 200 γρ. σκληρή φέτα της αρεσκείας μας, σε κύβους 16 ελιές[...]
Πηγή: gastronomos.gr1.000 - 1.200 γρ. χοιρινό, κατά προτίμηση μπούτι ή ψαρονέφρι 5 κουτ. σούπας μουστάρδα 1/3 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια) 1 κουτ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το ρολό 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, τριμμένο ή πολτοποιημένο 1/2 φλιτζ. τσαγιού[...]
Πηγή: gastronomos.gr