τραχανας κοκκινιστος ακης | φασολαδα χωρις σελινο | σαλατα χόρτα παντζαρι | πως να μαγειρεψω κοκκινοψαρο | βρωμης μπισκοτα | Τι φτιάχνω με γαλοτυρι | σουφλε αλλαντικων αργυρω | μπιφτεκια λαχανικων vegan
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοσχοκαρυδα μπροκολα πορτσινι κορν φλεικς

Βρέθηκαν 88 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Λάχανο τουρσί: το καλύτερο προβιοτικό

Το λάχανο είναι το φυσικό σαπούνι για τον οργανισμό μας. Αυτή είναι μια από τις πολλές ιδιότητες που έχει, αλλά είναι η πιο σημαντική. Το λάχανο, αφού περάσει[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Στην κουζίνα το κατακαλόκαιρο ή αλλιώς τί να[...]

Τις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΜΕΝΟΥ

Και σιγά σιγά,φτάσαμε στο τέλος του Ιανουαρίου...πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!!! Η καθημερινότητά μας και οι απαιτητικοί της ρυθμοί,δεν μας επιτρέπουν να[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Άλειμμα παντζαριού, σαλάτα για παιδικό πάρτυ[...]

Πριν λίγες μέρες μαζευτήκαμε στο σπίτι της Πέννυς για βραδιά κρέπας. Φίλοι αγαπημένοι, οπότε η επιτυχία της σύναξης ήταν δεδομένη. Η Πέννυ μαγειρεύει πολύ[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 ♦♦ MENU FESTIVO[...]

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2014 ♦♦[...]

... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Το τραπέζι της Λαμπρής

Καλή σας μέρα!! Αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση πριν το Πάσχα. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας ευχηθώ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεία και χαρά! Να περάσετε πανέμορφα αυτές τις[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Στην κουζίνα το κατακαλόκαιρο ή αλλιώς τί να[...]

Τις τελευταίες μέρες λιώνουμε κυριολεκτικά από τη ζέστη με αποκορύφωμα τη σημερινή μέρα που η θερμοκρασία έφτασε στους 37°C στη Χάγη. Απίστευτο για[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ελλήνων γεύσεις

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ,[...]

ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ, ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ Ενα εντυπωσιακο ρολο κιμα που κανει εντυπωση σε ενα γιορτινο τραπεζι. Μπορειτε να το[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ρίζες και Θρεπτική αξία! Σελινόριζα, Πατζάρια,[...]

Oι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Τα πιάτα των Βαλκανικών λαών

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Το τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κρητικές λιχουδιές για το γιορτινό τραπέζι

Οι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Κοπή πίτας του Sin Radio

Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]

Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr
Ημερολογιακή κουζίνα (A' μέρος)

Οι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Χοιρινό Ρολό (του Μινιμαλισμού)

Σήμερα μαγειρεύω ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, τον χοιρινό λαιμό. Θα κάνω ένα ρολό που χάριν συντομίας το αποκαλώ "του μινιμαλισμού". Αυτό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας και[...]

Για 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | φιλέτο | παντζάρια Διαφημίσεις ½ κιλό φιλέτο μοσχάρι ½ κιλό[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
Η Ποντιακή Κουζίνα

Η Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy