Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Τώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 450 γρ. μπέικιν πάουντερ: 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο: 200 γρ., σε θερμοκρασία δωματίου ζάχαρη καστανή: 200 γρ. γάλα: 60[...]
Πηγή: icookgreek.com6 φέτες ψωμί της αρεσκείας μας 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 250 ml μπίρα τύπου ale 300 γρ. τυρί τσένταρ, χοντροτριμμένο (ή καλής[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά για 4- 6 άτομα 1 λαγός 1 ½ – 2 κιλά περίπου σε μερίδες 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 400 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔιασκευή ηπειρώτικης συνταγής Υλικά (για 4-6 άτομα) 1 λαγός, καθαρισμένος, με το συκώτι του ή 3-4 συκωτάκια πουλιών Μαρινάδα Χυμός από 1 λεμόνι 1 φλιτζ. ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami'Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλοι όσοι έχουμε βαφτιστήρια θα κρατήσουμε ζωντανή τη παράδοση και θα τους αγοράσουμε την καθιερωμένη λαμπάδα, το τσουρέκι,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι ήμουν διχασμένη για το ποια συνταγή θα ανεβάσω σήμερα αλλά στο τέλος υπερίσχυσε αυτή εδώ μιας και σήμερα είμαι κάπως περισσότερο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr‘On the first day of Christmas my true love gave to me, a partridge in a pear tree.’ «Την πρώτη μέρα των Χριστουγέννων η πραγματική μου αγάπη, μού χάρισε μια[...]
Πηγή: pandespani.comΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚουνέλι σε σάλτσα λαγού, και όχι, μην μπερδευτείτε με το γνωστο λαγωτό που γίνεται κατά τόπους και ειδικά στην Αρκαδία με διάφορα κρέατα. Δεν βάζουμε κρεμμύδι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 1 λαγό 4 τεμάχια κρεμμυδάκια φρέσκα 1 τεμάχιο σκόρδο 300 gr καρύδια 200 gr ψωμί λευκό ψίχα 3 δαφνόφυλλα 1 ποτήρι κρασί λευκό 1 ποτηράκι ελαιόλαδο λίγο[...]
Πηγή: loukoulos.comΈχουμε συνηθίσει να τρώμε το κουνέλι ή τον λαγό στιφάδο. Όμως αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε και με άλλες γεύσεις. Το κουνέλι ή ο λαγός στη γάστρα με[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈνα φαγητό που η μάνα μου το κάνει τον χειμώνα κάθε Κυριακή (όταν δεν έχει λαγό στιφάδο λόγο κυνηγού στην οικ.) και γίνετε και με χοιρινό αλλά και με[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Κουνέλι 1 κομμένο σε μερίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 5-6 σκελίδες Θυμάρι Μαϊντανός Μαντζουράνα Σέλινο Φύλλα δάφνης 3 φύλλα[...]
Πηγή: chefoulis.gr