τουρτα αμυγδαλου δρισκας | ρυζογαλο αργυρως | σνιτσελ μοσχαρισιο στο φουρνο | κουνουπιδι γιαχνι με κανελα | κεικ.καροτου | τουρτες με καραμελα | παγωτο παρφε παρλιαρος | πιτα της κικιτσας
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοτσαρελα καλαμποκαλευρο

Βρέθηκαν 10 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Συνταγές από την κα Στέλλα Σπανού

Η συγγραφέας κα Στέλλα Σπανού , ύστερα από πρόταση και προτροπή της Πηνελόπης (εξαιρετική η ιδέα σου Λόπε, ευχαριστούμε!), μας έστειλε ένα μήνυμα γεμάτο[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Paella

Η ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr

Λαγός Γεμιστός με Ελιές και Πληγούρι

Διασκευή ηπειρώτικης συνταγής Υλικά (για 4-6 άτομα) 1 λαγός, καθαρισμένος, με το συκώτι του ή 3-4 συκωτάκια πουλιών Μαρινάδα Χυμός από 1 λεμόνι 1 φλιτζ. ξίδι[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κεφαλόπουλο: ανάμνηση Μικρασίας

Το κεφαλόπουλο, σε μας, τους βόρειους και τους μικρασιάτες, είναι ένα πολύ αγαπημένο ψάρι. Από αυτό προέρχονται δυο από τους καλύτερους μεζέδες της κουζίνας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΛΑΓΟΣ ΝΥΣΤΗΣΙΜΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ 3-4 φλυτζάνια αλεύρι 1 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά ξερή 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 1/4 φλιτζάνι ζεστό νερό 1 κ.γ ζάχαρη 1 κ.γ αλάτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ[...]

Πηγή: ma-theparty.blogspot.gr
Η προέλευση των καλάντων

Την ονομασία τους, την πήραν από την λατινική λέξη calenda, που διαμορφώθηκε από το ελληνικό ρήμα καλώ. Παιδιά, κατά ομάδες, περιφέρονταν και περιφέρονται στα[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Πως ήταν η Διατροφή στην Αρχαία Ελλάδα;

Η διατροφή των αρχαίων Ελλήνων, χαρακτηριζόταν από λιτότητα. Καλλιεργούσαν μόνοι τους, τους πόρους τους ανάλογα με την περιοχή που βρισκόντουσαν (κλίμα,[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Λαγός σοτέ με ελιές

ΥΛΙΚΑ 1 λαγός (3 κιλά περίπου) κομμένος σε κομμάτια, 4-5 κουταλιές κονιάκ, 1 ½ – 2 φλ. κρασί κόκκινο, 2 σκελίδες σκόρδο, ½ κιλό μικρά κρεμμυδάκια,[...]

Πηγή: xrysessyntages.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy