Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Το μοσχάρι είναι ένα κρέας κατεξοχήν συνδεδεμένο με το κοκκινιστό! Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε κυριακάτικα γεύματα ή όταν κάποιος έχει καλεσμένους στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑρωματικό πετιμέζι και διάφορα μυρωδικά θα κάνουν το αρνάκι σου γλύκισμα. Ψήνεται μέσα στη γάστρα με ρεβίθια,σταφίδες και ρύζι μπασμάτι. Θέλει υπομονή και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο χοιρινό άργησα να το εκτιμήσω στη ζωή μου. Ίσως γιατί στο σπίτι μας (όπου μετρούσαν βασικά οι προτιμήσεις του πατέρα) δεν το συνηθίζαμε πολύ. Όσο περνάνε[...]
Πηγή: bostanistas.grMUALLE (ΦΑΚΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ) Το mualle (μουαλέ) είναι ενα ιδιαίτερα εύγευστο πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα. Ασυνήθιστο πάντρεμα της μελιτζάνας με τις φακές,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤελευταίες μέρες του Νοέμβρη και βαδίζουμε ολοταχώς για τα Χριστούγεννα!!!! Αν δεν έχετε στολίσει ακόμη, σπεύσατε....Θα αλλάξει η διάθεση και το κέφι σας.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕνώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω χορτοφάγος, ως ελληνίδα, αγαπώ τόσο πολύ τα λαδερά μας φαγητά που θα μπορούσα, ειδικά το καλοκαίρι, να μη βάλω μπουκιά κρέατος[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grΤα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]
Πηγή: pandespani.comΟι συντελεστές του Kitchen Stories σας εύχονται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα! Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή προτάσεων για το Πασχαλινό σας Τραπέζι από τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜεγάλη Τετάρτη σήμερα και ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί κρεατοφάγοι αποφεύγουν να καταναλώσουν κρέας εν όψει της κραιπάλης που πρόκειται να ακολουθήσει τις[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας διάλεξα από το καινούργιο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα «Chef στην κουζίνα σας, κλασική μαγειρική του αύριο», που[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρχίζω μια σειρά για τον κάθε μήνα, που θα έχει σχέση με την διατροφή, την εποχικότητα των προϊόντων και με μικρο-ιδέες, για να βοηθήσω στην οργάνωση των[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΟρεκτικά / Antipasti μπόμπα γεμιστή / panettone gastronomico φάβα με μπιζέλια / purè di piselli secchi τυροκαφτερή με parmigiano reggiano / tirokafterì (salsa[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr