Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Η συνταγή είναι για 10-12 άτομα Συστατικά για τα φασόλια και λουκάνικα 1 λιτρο ζωμό κότας, 1 κιλό άσπρα μικρά φασόλια, μισό κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο, 1/4[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΖυμαρικά με πικάντικες γαρίδες της Cajun Cuisine. Αυτή η συνταγή είναι ένα καυτερό, αλλά πολύ νόστιμο πιάτο, ένα μοναδικό πιάτο ζυμαρικών, με υπέροχα αρώματα,[...]
Πηγή: kitchenstori.es12 κύρια πιάτα για χριστουγεννιάτικο μενού Τις μέρες που η θρησκευτική παράδοση συναντάει επισήμως τις πιο προσεγμένες γεύσεις, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος[...]
Πηγή: pandespani.comΤα πουλερικά ήταν ανέκαθεν οι πρωταγωνιστές στο τραπέζι των Χριστουγέννων. Καλοθρεμμένες κότες ή κοκόρια, πάπιες, χήνες και αργότερα γαλοπούλες γεμίζονταν με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Παραμονές Χριστουγέννων... μιας γιορτής που την λατρεύω κι όμως η έμπνευση για να γράψω έναν πρόλογο της προκοπής δεν έρχεται... με έχει ξεχάσει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο κλασικό παραδοσιακό πιάτο της νότιας Γαλλίας σε μία από τις πιο πλούσιες εκδοχές του, όπως την πρότεινε κάποτε η διάσημη τηλεοπτική σεφ Μαϊτέ, που μας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν πρόκειται για φαγητό με ψυχή, όπως το περίφημο κασουλέ, δεν χωράνε συμβιβασμοί. Πρέπει κανείς να το μαγειρέψει αυθεντικά και με πολλή αγάπη, όπως το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΒΟΤΑΝΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ by ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΕΠΙΒΟΛΙΟ Επιλόβιο Το επιλόβιο είναι ένα μικρό λουλουδάτο βότανο με λεπτά καταπράσινα λογχοειδή φύλλα και ένα μικρό ροζ ή[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑποφασίσατε να μαγειρέψετε κρέας, αλλά θέλετε να του δώσετε μια διαφορετική νότα; Διαλέξτε την καλύτερη μαρινάδα και δημιουργήστε ένα άκρως γευστικό πιάτο.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟνομάζεται και στιφάδο με άσπρα φασόλια και διάφορα κρέατα . Λίγη ιστορία. Το πιάτο αυτό συνηθίζεται πολύ στην ΝΔ Γαλλία, είναι το πιάτο των αγροτών όπου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα! Παραμονές Χριστουγέννων... μιας γιορτής που την λατρεύω κι όμως η έμπνευση για να γράψω έναν πρόλογο της προκοπής δεν έρχεται... με έχει ξεχάσει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο cassoulet είναι κάτι σαν την ισπανική παέγια! Ένα πιάτο που συγκεντρώνει πολλά είδη κρέατος (όχι βέβαια θαλασσινά) σε ένα πιάτο, με κυρίαρχο συστατικό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο τραπέζι να 'ναι πάντα γεμάτο από όσους γεμίζουν και την καρδιά σας! Κι η κουζίνα σας να 'ναι γεμάτη πάντα από «όλα τα καλά». Ευχές και[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συχνότητα και μόνο με την οποία καταναλώνουμε τη χήνα στη χώρα μας την καθιστά ένα σπάνιο και ιδιαίτερα γιορτινό πουλερικό. Αφιερώστε της το χρόνο και τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami600 γραμμάρια φασόλια 800 γραμμάρια χοιρινό μπέικον Ένα κιλό χοιρινό κρέας Ένα κιλό αρνί κρέας 8 μπούτια πάπιας Ένα κιλό λουκάνικα χωριάτικα 400 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΗ χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.com