Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Για να είμαι ειλικρινής ξεκίνησα την καταγραφή την προηγούμενη εβδομάδα με περιγραφή για όλη την οικογένεια, δηλαδή εκτός από εμένα (Πέγκυ, χαίρω πολύ!) τον[...]
Πηγή: greekcook.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΒΑΚΑΛΑΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Χαίρμαι ιδαίτερα που τελικά καταφέρνω να είμαι συνεπής στο ραντεβού μου με τις φίλες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΟΡΕΤΖΑΤΟ Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας τους και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε έξυπνους και ευφάνταστους τρόπους για να εντάξουμε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΓια τους κεφτέδες 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 φλυτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 αυγό λίγο δυόσμο 1/2 φλυτζάνι γάλα λίγο λάδι Αλάτι και[...]
Πηγή: cooktherapy.gr... πλην όμως ορθολογιστικά! Ω ραία τηρήσαμε τα έθιμα και βάψαμε τα αυγά μας, κανονικά ή οικολογικά ! Τα τσουγκρίσαμε, τα φάγαμε σχέτα με το αλατάκι και το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕνας εύκολος τρόπος να μαζευτούν φίλοι ένα μεσημέρι Κυριακής χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερα δύσκολα, περίπλοκα, πολύωρα και κουραστικά μαγειρέματα, είναι το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1 φύλλο σφολιάτας 500 γρ κιμά 1/2 φλ κέτσαπ 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 φλ τυρί τσένταρ 4 αυγά 1/2 φλ γάλα 1 ντομάτα σε φέτες (προαιρετικά) Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓια το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας διάλεξα από το καινούργιο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα «Chef στην κουζίνα σας, κλασική μαγειρική του αύριο», που[...]
Πηγή: bostanistas.gr‘Ο Κλήδονας και το αμίλητο νερό’ στάθηκε η αφορμή να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο πιάτο, του οποίου το -περίεργο, άγνωστο μέχρι εκείνη τη στιγμή και με ιδιότυπη[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τα ψωμάκια burger 270 γρ. γάλα 30 γρ. μαγιά (ή 1 φακελάκι ξερή) 500 γρ αλεύρι 50 γρ. ζάχαρη 10 γρ. αλάτι 1 αυγό 60 γρ. βούτυρο soft 1 αυγό για το άλειμμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euΓια τα ψωμάκια 1 φλ. γάλα 1/2 φλ. νερό 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 4 + 1/2 φλ. αλεύρι σκληρό 1 κύβο ξερή μαγιά 25 γρ. ή 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1[...]
Πηγή: argiro.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΒΑΚΑΛΑΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Χαίρμαι ιδαίτερα που τελικά καταφέρνω να είμαι συνεπής στο ραντεβού μου με τις φίλες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 07/01/2016 σε Tips - Συμβουλές, Συνταγές, Σως - Dressings Δέκα 10 υπέροχες σάλτσες για τα ψητά σας Σάλτσες συνοδευτικές που να αναδεικνύουν κι[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τα φιλέτα 2 χοιρινά φιλέτα, κομμένο σε 4 κομμάτια αλάτι και πιπέρι αλεύρι για το πανάρισμα 2 αυγά για το άλειμμα περίπου 3 φλιτζάνια[...]
Πηγή: sidagi.grΚΑΝΕNTΈΡΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Καθε μήνα, με μεγαλη χαρά αλλα και περιέργεια, ετοιμάζω την επιλεγμένη συνταγή για την συνεχώς αυξανόμενη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr