Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Ό,τι και να πει κανείς για την αγκινάρα είναι λίγο. Φάρμακο και φαγητό μαζί. Πολλοί τρόποι να την μαγειρέψεις και άλλοι τόσοι για να την γευτείς. Αγκινάρες[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας συνδιασμός πέστο με όσπρια και μακαρόνια που θα σας ενθουσίασει. Χρόνος Προετοιμασίας 20' ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 άτομα 1 ματσάκι βασιλικό μόνο τα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ πιο εντυπωσιακή μαγειρική είναι εκείνη που γίνεται με την έμπνευση της στιγμής. Κι αυτό δεν το λέω γιατί το κάνω τακτικά, αλλά γιατί το ακούω τακτικά.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και γνωρίζουμε όλοι τις κραιπάλες που πρόκειται να κάνουμε σε γλυκά και κυρίως κρεατικά, έχοντας λίγη συνείδηση και[...]
Πηγή: bostanistas.grΑχ αυτός ο Δεκέμβρης!!!! Πόσο αγαπημένος μήνας είναι... γεμάτος γιορτές,γεμάτος λαμπιόνια και στολίδια,γεμάτος ψώνια και βόλτες στις στολισμένες βιτρίνες! Τώρα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr8 αυγά 4 φέτες ζαμπόν 4 φέτες χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο 150 γρ. αποφλοιωμένα κουκιά 150 γρ. αποφλοιωμένο αρακά 150 γρ. πράσινα φασόλια 150 γρ. καρότα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑντικατέστησα τα ντελικάτα πράσινα σπαράγγια της συνταγής του David Tanis στην ισπανική ομελέτα με σπαράγγια , με φρέσκα κουκιά από τον κήπο μου - το[...]
Πηγή: bostanistas.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κιλό κουκιά φρέσκα 6 αγκινάρες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ½ φλιτζ.άνηθο ψιλοκομμένο 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ. αλέυρι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.grΌ,τι και να πει κανείς για την αγκινάρα είναι λίγο. Φάρμακο και φαγητό μαζί. Πολλοί τρόποι να την μαγειρέψεις και άλλοι τόσοι για να την γευτείς. Αγκινάρες[...]
Πηγή: bostanistas.grΜιας και μπήκαμε στην πρώτη εβδομάδα μετά τις γιορτές, θεωρήσαμε σκόπιμο να κάνουμε μια μίνι αποτοξίνωση από την υπερφαγία και την υπερκατανάλωση κρέατος,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣας έχει τύχει να σας ζητήσουν να φτιάξετε ένα γλυκό, ένα οποιοδήποτε, αρκεί να είναι σοκολατένιο, και ξαφνικά να μην σας φαίνεται κανενα αρκετά καλό; Και όλα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΑν κάποιος πηγαίνει δυό συνεχόμενες μέρες σε γάμο εδώ στην Κρήτη και δεν είναι στην πρώτη νιότη αλλά στην δεύτερη, δεν θέλει να φάει κρέας για τρίτη κατά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπό τα Δωδεκάνησα ! Υλικά 1 ½ κιλό κατσικάκι χεράκι σε μερίδες κομμένο, 1 κιλό κολοκυθάκια κομμένα βαρελάκια και τηγανισμένα 1 κιλό κουκιά ξεσπυρισμένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΣΠΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ/ΑΡΝΑΚΙ ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΣΚΑΝΑ Εναλλακτικη πασχαλινη σπεσιαλιτε απο την Ιταλια και συγκεκριμενα απο την Τοσκανη. Ενα πεντανοστιμο, αρωματικο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτιφάδο : [βεν. *stufado (πρβ. ιταλ. stufato) < λατ. ρ. *extufare < αρχ. τύφος `ατμός, αχνός΄ (τροπή [u > i] ;)] Η πληροφορία από την αξιόπιστη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ, ΣΑΝ ΠΟΡΚΕΤΤΑ Στην μνημη μου, εχω συνδεσει την Ουμπρια (η επαρχια της Perugia) με την πορκέττα (porchetta)... Τι ειναι τωρα η πορκέττα? Ενα θα σας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΙδού μια έξυπνη, φυσιολατρική έκπληξη. Το κρέας είναι «θαμμένο» κάτω από τα φυλλώματα του ευκάλυπτου. «Ψήνονται» για λίγο μαζί στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr