Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά: Για τη ζύμη 3 φλυτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας ξύδι 1/2 κύβο λαχανικών ή[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Μπήκαμε στην εβδομάδα της Τυρινής . Τις μέρες αυτές απέχουμε από κρέας και καταναλώνουμε αυγά, τυριά και γενικά όλα τα γαλακτοκομικά, καθώς και ψάρια.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.grΠιροσκί με σαλάμι για περίπου 24 κομμάτια: Υλικά 200 ml νερό 60 γρ. βούτυρο 3 αυγά ¼ κ. γ. αλάτι 150 γρ. Αλεύρι σίτου 100 γρ. χοιρινό σαλάμι 30 γρ. τριμμένο[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά ( Croque Monsieur ) 2 φέτες ψωμί του τοστ (εναλλακτικά χωριάτικο) 4 φέτες καπνιστή μπριζόλα 2 φέτες τυρί emmental 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα dijon Για[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΓια τη ζύμη Κις Λορέν: 1 1/2 φλ. τσαγιού (180 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/grPost Views: 190 Η σύνθεση ενός μενού πιστεύω ότι μοιάζει με μια μουσική παρτιτούρα, όπου η κάθε νότα δένει αρμονικά με την επόμενη. Σου προτείνω 4 ιδανικούς[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisυλικά 2 φύλλα κουρού 100γρ κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά 100γρ τυρί στίλτον (stilton) θρυμματισμένο 100γρ έμενταλ τριμμένο 2 αυγά 2 ασπράδια αλάτι πιπέρι 100γρ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο γκρατέν Ντοφινουά (gratin Dauphinois) είναι μια παραδοσιακή συνταγή της ορεινής περιοχής της Ντοφίν στη Νοτιοανατολική Γαλλία, για πατάτες ψητές στο φούρνο[...]
Πηγή: caruso.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜία εύκολη πίτα που μπορεί να μας λύσει τα χέρια κάποια στιγμή που βιαζόμαστε να φτιάξουμε κάτι στα γρήγορα, ή όταν απλώς θέλουμε να έχουμε ένα επιπλέον πιάτο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΘυμάστε τις τυροτηγανίτες με τις οποίες είχαμε συνοδεύσει τα νόστιμα μπιφτεκάκια με μαγιονέζα ?? Ηρθε η ώρα να σας δώσω κι αυτήν την συνταγή! Αφράτες και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑλέξης Επιθυμιάδης , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μικρό μπωλ χτυπάμε καλά το αυγό, με λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε πάλι.[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το ρολό του κιμά είναι ένα οικονομικό φαγητό ευπαρουσίαστο για τα τραπέζια που κάνετε και σίγουρα θα αρέσει. Υλικά: 500 γρ. κιμάς[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑρνάκι σε κρούστα τυριού Υλικά 1 μπούτι από αρνάκι (περίπου 1,5 κιλό) αλάτι πιπέρι !Για την κρούστα: 200 γραμ. τυρί έμενταλ τριμμένο 300 γραμ. αλεύρι 100[...]
Πηγή: greekouzina.grΓια 10 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά cabanosssi | pfefferbeisser | bratwurst | mettwurst | bockwurst | nurberger |[...]
Πηγή: toarkoudi.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr