μαριναδα κοντοσουβλι δρισκας | πατατοκεφτέδες στο φούρνο αργυρώ | μακαρονοσαλατα με μαγιονεζα αργυρω | γλυκά ψυγείου παρλιάρος | μπεσαμελ νηστισιμη με νερο | σουφλε ζυμαρικων με γαλα και αυγα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μαραθοσπορο

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

εύκολο γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι, της[...]

το πιο εύκολο, «ορίτζιναλ τεμπέλικο» γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι Το γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι παραμένει ένα ιδιαίτερα αγαπητό comfort πιάτο της[...]

Πηγή: pandespani.com
Φάκελος : Αποτοξίνωση

΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr

Γιορτινή γεμιστή κότα ή κούβα ( γαλοπούλα)  

Και με  την απαραίτητη κρητική πινελιά στη γέμιση! Στην Κρήτη το έθιμο της γαλοπούλας τις γιορτές του Δωδεκαημέρου δεν είναι ξενόφερτο, το έχω ξαναγράψει .[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
μενού αγίου βαλεντίνου 2015 - 50 αποχρώσεις του[...]

Πολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]

Πηγή: pandespani.com
11 must πιάτα με κρέας από την γαλλική κουζίνα[...]

Un Déjeuner de chasse – Γεύμα κυνηγιού.Jean-François de TROY© Photo RMN-Grand Palais (Musée du Louvre) / Hervé Lewandowski Tα πιάτα-συνώνυμα της γαλλικής[...]

Πηγή: pandespani.com
Κρέας - Ασφαλής μεταφορά και συντήρηση στο σπίτι

Νωπό Κρέας - Κοτόπουλο Πρέπει να τα αγοράζουμε τελευταία, αφού έχουμε ολοκληρώσει τα ψώνια μας και πριν πάμε στο ταμείο. Πρέπει να τα τοποθετούμε σε πλαστικές[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Πάσχα και Μεγάλη Εβδομάδα: Έθιμα και Συμβολισμός

Καμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ · ΟΡΕΚΤΙΚΑ (ΖΑΜΠΟΝ, ΣΑΛΑΜΙ, ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΟΥΤΙΟΥ, ΕΛΙΕΣ, ΒΙΤΑΜ, ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΚΛΠ) ·[...]

Πηγή: mageirisa.blogspot.gr
Παίξτε Άμυνα

Ο χειμώνας φέρνει πάντα μαζί του τις συνήθεις ιώσεις, που απειλούν να μας «ρίξουν στο κρεβάτι» και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, κατά μέσο όρο[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και συνταγές[...]

Στην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Vai a fa'

“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Η Γαστρεντεριτίδα θερίζει Ανοιξή και Καλοκαίρι[...]

Πόνος στην κοιλιά, εμετοί, πυρετός, διάρροιες... Η διάγνωση είναι συνήθως "γαστρεντερίτιδα", μια λοιμώδης πάθηση που προσβάλλει συχνά παιδιά και μεγάλους.[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 ♦♦ MENU FESTIVO[...]

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΠΟ ΤΗΝ Π. ΖΕΪΜΠΕΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ FUSION ΣΥΝΤΑΓΕΣ[...]

Με την έναρξη της χρονιάς φίλοι μου θα ήθελα να σας ευχηθώ προσωπικά Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Όπως είχα υποσχεθεί σε πολλούς[...]

Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.gr
Κυριακάτικο ξεσάλωμα με μάγουλα

Δεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
Σοταρισμένα μανιτάρια (Funghi trifolati)

Τα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Το αγαπημένο φρικασέ και η ιστορία του

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Η μνήμη της γεύσης λειτουργεί κάποιες φορές με έναν πολύ μυστήριο τρόπο. Μια και μόνον μπουκιά φρικασέ με ταξίδεψε χρόνια πίσω...[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy