Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
Για το πρώτο επίσημο τραπέζι που έκανα στο σπίτι σε συγγενείς είχε προηγηθεί εκτενής έρευνα και αρκετοί πειραματισμοί. Ένα από τα φαγητά που κέρδισε τον[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΗ σημερινή συνταγή μας είναι τα εξαιρετικά μπιφτέκια αλλαντικών που μαγείρεψε η Αμαλία μας στην εκπομπή Chef στον αέρα, στις 14/2/17, απ’ όπου και η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ σημερινή συνταγή μας είναι τα εξαιρετικά μπιφτέκια αλλαντικών που μαγείρεψε η Αμαλία μας στην εκπομπή Chef στον αέρα, στις 14/2/17, απ’ όπου και η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]
Πηγή: pandespani.comΠρωινός καφές και brainstorming όσο να τον πιείς. Η τακτική προκύπτει, τυχαία: ερωτήσεις σχετικές, που πέφτουν όσο μιλάς για θέματα άσχετα.»Πόσα άτομα» ρωτάω[...]
Πηγή: pandespani.comΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 130 γρ. ξινόγαλο 70 γρ. ταχίνι 2 κ. σούπας χυμό λεμονιού 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κ. γλυκού κύμινο σκόνη 500 γρ. στήθος γαλοπούλας φιλέτο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΒότανα ονομάζονται όλα τα χρήσιμα για τον άνθρωπο φυτά, των οποίων οι ρίζες, οι μίσχοι, τα φύλλα, τα άνθη ή και ολόκληρα, χρησιμεύουν ως τροφή ή θεραπεία, χάρη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι. Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΚρεμα για το απογευματακι με σιμιγδάλι . Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμμάρια γάλα 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό λίγη μαύρη ζάχαρη (περίπου μια κουταλιά) λίγη[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr800 γραμ χοιρινό φιλέτο καθαρισμένο 5 γραμ άνηθο 5 γραμ μάραθο 5 γραμ θυμάρι 200 γραμ ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 200 γραμ κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 αμπελόφυλλα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤι κάνουμε όταν μας μένουν διάφορα "υπόλοιπα" φαγητών αλλά δεν θέλουμε να τα πετάξουμε ή δεν θέλουμε να φάμε το ίδιο φαγητό την ίδια μέρα;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grμεγάλες αραβικές πίτες κρεατικά leftovers – ό’τι υπάρχει, αλλά καλύτερο γίνεται με υπόλοιπα από ψητό αρνί/μοσχάρι/κοτόπουλο Εάν δεν έχετε υπόλοιπα από κρέας,[...]
Πηγή: cooktherapy.grΟ σύντροφός μου είναι εκείνος για τον οποίο μαγειρεύω περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Ο Σ αγαπά το καλό φαγητό και σύμφωνα με τον ίδιο, είναι από τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια 2-4 άτομα | 12 αμπελόφυλλα 40 γραμμάρια φέτα 600 ml ζωμό κοτόπουλου 30 ml λευκό ξηρό κρασί 200 ml ζωμό μοσχαρίσιο 10 γραμμάρια ταχίνι 1/2 λεμόνι 100 ml[...]
Πηγή: sidagi.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr800 γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε μενταγιόν Άσπρο & μαύρο σουσάμι Για τη σάλτσα 250 ml. Ζωμό κοτόπουλου 30 γρ. ταχίνι 80 γρ. Κατίκι Δομοκού 150 ml.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookH βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες