Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Όλα τα παρακάτω είναι από διάφορες σελίδες και blogs στο internet (πολλά τα συνάντησα πολλές φορές και γι' αυτό δεν αναφέρω από που το πηρα το καθένα) και[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grH καλύτερη εποχή για μπάρμπεκιου. Πώς όμως θα καταφέρετε να μη γίνουν τα ψητά σας καρβουνιασμένα ή να μη μείνουν άψητα; Ποια είναι τα μυστικά του καλού ψήστη;[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η σπλήνα γεμιστή είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της[...]
Πηγή: pandespani.comEvi Spanopoulou Υλικά για ένα ταψάκι περίπου 25x30 Για τον κιμά: Λίγο ελαιόλαδο, 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένο, 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 500 γραμ[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα): Για την πάστα : 500 γρ. αλεύρι 4 αβγά 1 πρέζα αλάτι. Για την γέμιση: 200 γρ. κρέας ελαφιού 100 γρ. στήθος πάπιας 1 καρότο [...]
Πηγή: greekcook.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά πιπεριά | μοσχάρι Διαφημίσεις 8 μεγάλες γλυκιές πιπεριές, (πράσινες, κόκκινες,[...]
Πηγή: toarkoudi.gr