Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
1 κιλό αρνίσιο κρέας, από σπάλα, χωρίς κόκαλο, κομμένο σε μπουκιές περίπου 2,5 εκ. 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το ρολό 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαϊντανός (τα φύλλα), ψιλοκομμένος 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, τριμμένο ή πολτοποιημένο 1/2 φλιτζ. τσαγιού[...]
Πηγή: gastronomos.gr3/4 φλιτζ. τσαγιού νερό 1 κουτ. γλυκού μέλι θυμαρίσιο 3 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 1 ζουμερό κόκκινο μήλο (Τριπόλεως ή Ζαγοράς) 1 μικρό ξυλάκι κανέλας 5[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό σπανάκι φρέσκο (έτοιμο, καθαρισμένο, συσκευασμένο στο τμήμα μαναβικής των σούπερ μάρκετ) ή κατεψυγμένο 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες[...]
Πηγή: gastronomos.gr1½ - 2 κιλά αρνίσιο μπουτάκι χωρίς κόκαλα, κομμένο σε μικρές μερίδες 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 3 φρέσκα κρεμμυδάκια με[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό χοιρινό (ανάμεικτο από μπούτι και πανσέτα, χωρίς κόκαλα), κομμένο σε μπουκίτσες 3 μάτσα καυκαλήθρες, καθαρισμένες (χωρίς τα χοντρά κοτσάνια),[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μαρούλι άισμπεργκ 1 γαλλική σαλάτα 1 ματσάκι ρόκα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια 1 ματσάκι μυρώνια (ή μαϊντανός, αν δεν βρούμε) 1 μεγάλο πορτοκάλι 1 μεγάλο[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη σαλάτα 2 μέτρια μαρούλια, χωρισμένα στα φύλλα τους, κομμένα με το χέρι σε μέτρια κομμάτια 200 γρ. σκληρή φέτα της αρεσκείας μας, σε κύβους 16 ελιές[...]
Πηγή: gastronomos.gr1,2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (ανάμεικτο από τρανς, κιλότο, στηθοπλευρά) 1 δαφνόφυλλο 1/2 κουτ. γλυκού χοντροκοπανισμένο μαύρο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό, σε ψιλά[...]
Πηγή: gastronomos.gr1,2 κιλά μοσχαρίσια σπάλα, κομμένη σε μερίδες 1/2 κιλό κριθαράκι, χοντρό 120 ml ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ 1 κλωνάρι σέλερι, σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 χοιρινές μπριζόλες βάρους περίπου 200 γρ. η καθεμία 4 σκελίδες σκόρδου, αναποφλοίωτες, ελαφρώς κοπανισμένες 1 κουτ. γλυκού σπόροι μουστάρδας (σιναπόσποροι -[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 χοιρινές μπριζόλες, πάχους περίπου 2 - 3 εκ. 40 ml ελαιόλαδο 1 μέτριο καρότο, καθαρισμένο 1 μικρή πατάτα, καθαρισμένη 3 κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένο τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 χοιρινά κότσια*, βάρους περίπου 1.500 γρ. το καθένα, με το κόκαλο και την πέτσα (το κάθε κότσι αρκεί για 2 μερίδες) 1/2 κουτ. σούπας ξερό φασκόμηλο, καλά[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. φιλέτα πέρκας (φρέσκο ή κατεψυγμένο), σε μέτρια κομμάτια 80 γρ. φρυγανιά τριμμένη 1 αυγό, προτιμότερο βιολογικό 15-20 φύλλα φρέσκιας λουίζας*,[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μοσχαρίσια εσκαλόπ (ή λεπτές χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο) 1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος 4 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού ξύσμα από 1 λεμόνι* λίγο[...]
Πηγή: gastronomos.gr600 γρ. χοιρινό κρέας (προτιμότερο από λαιμό που είναι τρυφερός - ζητάμε όμως από τον κρεοπώλη μας να το καθαρίσει από τα πολλά λίπη) 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι,[...]
Πηγή: gastronomos.gr