Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΓια τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΜΑΝΑ 10 γρ. Νωπή μαγιά 100 ml. ελαιόλαδο 400 ml. νερό Λίγη ζάχαρη Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 200 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΧταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες το φέρνουν στην κουζίνα μας έτοιμο να το μαγειρέψουμε. Το θαλασσινό, που μαζί με τις[...]
Πηγή: kitchenstori.es1/8/15 Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να προετοιμάσουμε ζηλευτή πεπερονάτα αφού οι πιπεριές καταφθάνουν από το ομώνυμο χωριό η μια σακούλα πίσω από[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα μοσχαρίσια σκαλοπίνια (scaloppine) ή εσκαλόπ (escalope), όπως τα αποκαλούμε σήμερα συχνότερα, ακολουθώντας την γαλλική τους ονομασία (παλιότερα δε και[...]
Πηγή: pandespani.comΠίτσα λαζάνια Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Μερίδες: 8 Υλικά Λάδια για τηγάνισμα, κατά προτίμηση ηλιέλαιο 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: kouzzzina.grΚαλημέρα!!!!!!!!! Μην μου πείτε ότι κάνετε δουλειές γιατί δεν θα σας πιστέψω..χαχα Με τέτοια λιακάδα σήμερα, μόνο βολτούλες επιτρέπονται! Γεμίστε την μέρα σας[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com