Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Τι κάνετε??? Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα και σας έχω μια συνταγή για χοιρινές μπριζόλες η οποία θα σας ενθουσιάσει. Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας εγγυημένα![...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Αν και Τετάρτη σήμερα και, σχετικά μακριά από το Σαββατοκύριακο, σας έχω ένα πιάτο ιδανικό για καλέσματα, ένα φαγητό που κέρδισε, επάξια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr...κι αφού είδατε τι ωραία περάσαμε, τι ωραία φάγαμε και τι ωραία ήπιαμε στη μεξικάνικη φιέστα μας, ήρθε η ώρα να σας δώσω και τις συνταγές που σας έταξα...[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣας είχα μιλήσει για αυτή τη συνταγή σε μια από τις εβδομάδες μου ! Η συνταγή είναι της Αλεξίας Αλεξιάδου και είναι δροσερή και μυρωδάτη! Παρόλο που σας είχα[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤι είναι.... Κινόα: η μητέρα των δημητριακών Η κινόα (ή κίνβα) ήταν κατά τους Ίνκας μια αληθινά χρυσή τροφή, η «μητέρα όλων των δημητριακών»,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Αν και Τετάρτη σήμερα και, σχετικά μακριά από το Σαββατοκύριακο, σας έχω ένα πιάτο ιδανικό για καλέσματα, ένα φαγητό που κέρδισε, επάξια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο Στην 1η έκθεση οι καρποί της αργολικής γης στο Φουγάρο, τα προϊόντα ήταν καθόλου, λίγο ή και περισσότερο γνωστά[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τα μπριζολάκια 4 χοιρινά ή μοσχαρίσια μπριζολάκια 1 κύβο βοδινού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη λίγο φρέσκο θυμάρι δεντρολίβανο ρίγανη[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά Συνταγής Για τα μπριζολάκια 4 χοιρινά ή μοσχαρίσια μπριζολάκια 1 κύβο βοδινού 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη λίγο φρέσκο θυμάρι δεντρολίβανο[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr1/2 κιλό κιμάς (μισός μοσχάρι - μισός χοιρινός) 1 μεγάλο κολοκύθι 2 καρότα (Το καρότο δίνει μια ιδιαίτερη γεύση, αν δε σας πολυαρέσει το αποφεύγετε ή μειώνετε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΗ ΠΟΛΈΝΤΑ Η πολέντα, ειναι ενα παρασκευασμα απο χοντροαλεσμενο αλευρι δημητριακων, συνηθως καλαμποκιου, νερο και λιγο αλατι. Θα μπορουσαμε να την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr