Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο Πάσχα το έχουμε συνδέσει με το σουβλιστό αρνί, ένα έθιμο που προέρχεται από τη Ρούμελη και έχει καθιερωθεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Η νοστιμιά του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ συνταγή είναι πρωτοχρονιάτικη προσφορά του διεθνούς φήμης σεφ Anthony Nemet στις Γεύσεις της Εύβοιας. Τον ευχαριστούμε θερμά !!! Μπιριάνι του Εμίρη Υλικά 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 90 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 3 ώρες Υλικά: 1 κ οτόπουλο ή γαλοπούλα 6 πατάτες 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κ. σ. μουστάρδα 1 λεμόνι χυμό[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΧρόνος Μαγειρέματος: 40-50 λεπτά Για την γέμιση: 1 συκωταριά αρνίσια 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 500 γρ. ρύζι γλασέ 1 λίτρο νερό 200 γρ. κεφαλογραβιέρα σε[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr