Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
(photo: Κική Τριανταφύλλη) Μια φορά την εβδομάδα το μενού στο σπίτι μας περιλαμβάνει κοτόπουλο . Πότε «κινεζοφέρνει» ψιλοκομμένο με σάλτσα σόγιας[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κρέας της γαλοπούλας είναι άπαχο και γι' αυτό πολύ υγιεινό, είναι όμως άνοστο. Και ακόμα πιο άνοστο είναι το στήθος που συνήθως προτείνουν οι[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα ’64 εδώδιμα‘ με τις συνταγές του Δημήτρη Σκαρμούτσου (εκδόσεις Ποταμός) ήταν το ένα από τα δυο βιβλία που στρίμωξα στο τελευταίο σακ βουαγιάζ πριν φύγω για[...]
Πηγή: pandespani.comΠρωινός καφές και brainstorming όσο να τον πιείς. Η τακτική προκύπτει, τυχαία: ερωτήσεις σχετικές, που πέφτουν όσο μιλάς για θέματα άσχετα.»Πόσα άτομα» ρωτάω[...]
Πηγή: pandespani.comΚαι πάλι εδώ, μετά από ένα ήρεμο και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο!!! Ελπίζουμε να περάσατε κι εσείς καλά, όπως κι εμείς και να χαλαρώσατε από την ένταση και το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚαμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΟ χειμώνας φέρνει πάντα μαζί του τις συνήθεις ιώσεις, που απειλούν να μας «ρίξουν στο κρεβάτι» και φέτος, όπως συμβαίνει κάθε χρονιά, κατά μέσο όρο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣε λίγο θα έχουμε Χριστούγεννα, ο φετινός Δεκέμβριος όμως θυμίζει, μάλλον, άνοιξη παρά χειμώνα. Αυτό, λοιπόν, το ριζότο με συκωτάκια πουλιών και γεύση[...]
Πηγή: bostanistas.grΣίγουρα οι περισσότεροι από εσάς έχετε δοκιμάσει γκιούλμπασι σε κάποια παραδοσιακή χασαποταβέρνα. Πρόκειται για ένα διάσημο φαγητό που συνηθίζεται κυρίως στην[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜε πολλά καραμελώνει ωραία το κρέας: καστανή ζάχαρη, μαρμελάδα, μαρινάδες της στιγμής όμως αξεπέραστο στο γλασάρισμα βρίσκω το μέλι. Για τις ώρες της μεγάλης[...]
Πηγή: bostanistas.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ADVIEH Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Η χρήση του είναι αρκετά διαδεδομένη στις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕνώ προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου μετά την επιστροφή στην Ολλανδία λίγες μέρες πριν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γεύσεις από αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΉρθε επιτέλους η ώρα να παίξουμε και εμείς το παιχνιδάκι και να απαντήσουμε στις 11 ερωτήσεις που μας έστειλαν αγαπημένοι blogoφίλοι! Επειδή οι ερωτήσεις[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com