Τελειο νηστισιμο κεικ | πορτοκαλοπιτα χωρις φυλλο καλιδης | φασολια χαντρες του ακη | ντολμαδακια γιαλαντζι της βεφας | αρνακι γεμιστο πλατη | Γιαουρτογλυκο με σαντιγί | Ευκολα σοκολατακια με κουβερτουρα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κορομηλα κρεμμυδι

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

κεφτεδάκια κοκτέιλ δελεαστικά - “γεύση-παγίδα”[...]

κεφτεδάκια κοκτέιλ Παρότι απολύτως ορεκτικό, αν έβαζα τα κεφτεδάκια κοκτέιλ να βγαίνουν από κάποιο έργο, θα επέλεγα τα έργα-παγίδες του Daniel Spoerri. Θα[...]

Πηγή: pandespani.com
Τα περάσαμε όμορφα,όμορφα,όμορφα....στην Σίφνο!

Γυρίσαμε,γυρίσαμε δυστυχώς γυρίσαμε...το λέω μέχρι να το πιστέψω.Η Σίφνος ήταν μαγευτική.Διακοπές χαλάρωσης και ξεκούρασης.Μπάνια στις ωραίες παραλίες,φαγητό[...]

Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.gr

Το μυστικό για κρεμώδη πουρέ σελινόριζας και[...]

Οι “δημιουργικοί πουρέδες” τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σύγχρονης εστιατορικής κουζίνας διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα. Αυτή η μισοστραβή[...]

Πηγή: caruso.gr
Περί ζυμαρικών και άλλων δαιμονίων -[...]

Αποφεύγω εδώ και καιρό -για την ακρίβεια ο καιρός μετράει χρόνια- να τρώω μακαρόνια και τα περισσότερα ζυμαρικά εκτός σπιτιού. Με ελάχιστες -δυστυχώς-[...]

Πηγή: pandespani.com
Ροδάκινα γεμιστά με Amaretto: ντιμπέιτ γλύκας[...]

Από τους καλοκαιρινούς καρπούς με έντονη προσωπικότητα, ρόδινο χρώμα και πολύ άρωμα, το ροδάκινο, αν και θεωρείται φρούτο της αγνότητος, στην πράξη[...]

Πηγή: pandespani.com
15 κρύα πιάτα για υψηλές θερμοκρασίες -[...]

15 κρύα πιάτα για επιλογές ευάερου μενού -αφού ο καιρός, μάλλον Ζυγός στο ζώδιο, δε λέει να καταλήξει σε μια θερμοκρασία, θα αποφασίσουμε εμείς για κείνον και[...]

Πηγή: pandespani.com
Η ιστορία του carpaccio | Caruso.gr

Το καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοριακή  Γαστρονομία

Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Καπνιστές χοιρινές μπριτζόλες της έκστασης

Ένα από τα τοπία που συνδέονται με το όνομα “Ελλάδα” στην παγκόσμια ιστορία είναι οι Δελφοί. Το τοπίο αυτό είχε πάντα στο μυαλό μου κάτι[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πανσέτα ρολό γεμιστή

Νόστιμο και εμφανισιακό πιάτο για καλεσμένους και μη. Τι χρειαζόμαστε: 1 πανσέτα ολόκληρη ανοιγμέμη 1/3 του κρεμυδιού 1 πιπεριά πράσινη μέτρια 1 πιπεριά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Berlin Raki: ένα εναλλακτικό bar-restaurant

photo courtesy of jyou.gr To Berlin Raki είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Δεν είναι μόνο μπαρ, δεν είναι μόνο εστιατόριο και σίγουρα δεν είναι bar-restaurant με την[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Mama Roux: Μια κουζίνα που γιορτάζει την[...]

Το Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]

Πηγή: caruso.gr
Η παγοθήκη...αλλιώς!!!

Καλοκαίρι χωρίς παγωμένο καφεδάκι, χυμούς και κοκτέϊλ δεν γίνεται...Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ γιαυτό το λόγο είναι οι παγοθήκες!!!Σε πολλά χρώματα και[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Ρακή και ρακοκάζανα κι ένα «φάρμακο» για το[...]

Αλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μοριακή  Γαστρονομία

Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Chef στον αέρα - 17/12/2012

Γιορτινές συνταγές με κρέας από τον Chef Ανδρέα Γάβρη: χοιρινό καπνιστό με σάλτσα πορτοκάλι και ξερά φρούτα και αγριογούρουνο με δαμάσκηνα! Ο bartender[...]

Saltimbocca alla Romana, η νοστιμιά της Ρώμης |[...]

To Saltimbocca alla Romana (Σαλτιμπόκα αλά Ρομάνα) είναι το δεύτερο πιο φημισμένο πιάτο της Ρώμης και της ευρύτερης περιοχής του Λάτσιο, μετά την Καρμπονάρα.[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy