Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
κεφτεδάκια κοκτέιλ Παρότι απολύτως ορεκτικό, αν έβαζα τα κεφτεδάκια κοκτέιλ να βγαίνουν από κάποιο έργο, θα επέλεγα τα έργα-παγίδες του Daniel Spoerri. Θα[...]
Πηγή: pandespani.comΓυρίσαμε,γυρίσαμε δυστυχώς γυρίσαμε...το λέω μέχρι να το πιστέψω.Η Σίφνος ήταν μαγευτική.Διακοπές χαλάρωσης και ξεκούρασης.Μπάνια στις ωραίες παραλίες,φαγητό[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.grΟι “δημιουργικοί πουρέδες” τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σύγχρονης εστιατορικής κουζίνας διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα. Αυτή η μισοστραβή[...]
Πηγή: caruso.grΑποφεύγω εδώ και καιρό -για την ακρίβεια ο καιρός μετράει χρόνια- να τρώω μακαρόνια και τα περισσότερα ζυμαρικά εκτός σπιτιού. Με ελάχιστες -δυστυχώς-[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τους καλοκαιρινούς καρπούς με έντονη προσωπικότητα, ρόδινο χρώμα και πολύ άρωμα, το ροδάκινο, αν και θεωρείται φρούτο της αγνότητος, στην πράξη[...]
Πηγή: pandespani.com15 κρύα πιάτα για επιλογές ευάερου μενού -αφού ο καιρός, μάλλον Ζυγός στο ζώδιο, δε λέει να καταλήξει σε μια θερμοκρασία, θα αποφασίσουμε εμείς για κείνον και[...]
Πηγή: pandespani.comΤο καρπάτσιο (carpaccio) είναι από τις συνταγές που κρύβουν πίσω τους μια ιστορία. Από ιατρική και κοινωνική ανάγκη, η ωμότητα που φλέρταρε την ευγενική[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈνα από τα τοπία που συνδέονται με το όνομα “Ελλάδα” στην παγκόσμια ιστορία είναι οι Δελφοί. Το τοπίο αυτό είχε πάντα στο μυαλό μου κάτι[...]
Πηγή: bostanistas.grΝόστιμο και εμφανισιακό πιάτο για καλεσμένους και μη. Τι χρειαζόμαστε: 1 πανσέτα ολόκληρη ανοιγμέμη 1/3 του κρεμυδιού 1 πιπεριά πράσινη μέτρια 1 πιπεριά[...]
Πηγή: cookpad.com/grphoto courtesy of jyou.gr To Berlin Raki είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Δεν είναι μόνο μπαρ, δεν είναι μόνο εστιατόριο και σίγουρα δεν είναι bar-restaurant με την[...]
Πηγή: foodjunkie.euΤο Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]
Πηγή: caruso.grΚαλοκαίρι χωρίς παγωμένο καφεδάκι, χυμούς και κοκτέϊλ δεν γίνεται...Το πιο απαραίτητο αξεσουάρ γιαυτό το λόγο είναι οι παγοθήκες!!!Σε πολλά χρώματα και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιορτινές συνταγές με κρέας από τον Chef Ανδρέα Γάβρη: χοιρινό καπνιστό με σάλτσα πορτοκάλι και ξερά φρούτα και αγριογούρουνο με δαμάσκηνα! Ο bartender[...]
To Saltimbocca alla Romana (Σαλτιμπόκα αλά Ρομάνα) είναι το δεύτερο πιο φημισμένο πιάτο της Ρώμης και της ευρύτερης περιοχής του Λάτσιο, μετά την Καρμπονάρα.[...]
Πηγή: caruso.gr