Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Το καλοκαίρι επικρατεί η γνώμη πως υπάρχει η τάση να χάνουμε βάρος καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες επηρεάζουν αρνητικά την όρεξή μας για φαγητό. Ωστόσο,[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΗ σιδηροπενική αναιμία αποτελεί ένα πρόβλημα της εποχής μας και είναι πιο συχνή στις γυναίκες. Μπορεί να εμφανιστεί για πολλούς λόγους αλλά οι κυριότεροι είναι[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr΄Αρθρο της δρ. Φυσικοπαθητικής Θεραπευτικής Ματίνας Χρονοπούλου στο “Vita” Τι αναζητάτε από την αποτοξίνωση; Ενέργεια που διαρκεί; Λάμψη και[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΘυμάρι ή θύμιο Το θυμάρι ή θύμιο (Θύμος ο κοινός, λατ. Thymus vulgaris) είναι αγγειόσπερμο, δικότυλο φυτό, το οποίο ανήκει στην τάξη των Σωληνανθών[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας. Είναι γνωστό, πως τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αφού περιέχουν πλήθος[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΙδιότητες: Όπως το καρότο έτσι και το κρεμμύδι έχει πληθώρα από θεραπευτικές ιδιότητες οι οποίες το καθιστούν εξαιρετική τροφή αλλά και φάρμακο για πολλές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΓράφει η ΤΥΛΛΙΑΝΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ομοιοπαθητικός, ενεργειακή ολιστική διατροφολόγος Ο Ιπποκράτης εδώ και 2500 χρόνια έδινε μεγάλη σημασία στην τροφή. Έλεγε: « Η[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕλληνικό πρωινό Το διαδεδομένο και φημισμένο ελληνικό πρωινό, που ως γνωστόν περιέχει βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για το ξεκίνημα της ημέρας.[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟι τζιγεροσαρμάδες είναι το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στην οικογένεια μας αλλά κυρίως της γιαγιάς μου που τους φτιάχνει ανελλιπώς από τότε που θυμάμαι,[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο Πάσχα κοντοζυγώνει κι η περίοδος νηστείας συνεχίζεται. Είναι δύσκολη εποχή γι' αυτούς που νηστεύουν, στερούμενοι το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: pandespani.com1 αφράτο λάχανο 250 γρμ γαρίδες 250 γρμ σουπιές 250 γρμ μύδια 1 κούπα ρύζι καρολίνα ή γλασσέ 1 καρότο ψιλοτριμμένο 1 μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr