Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 144 συνταγές
Γλυκόξινη μαρμελάδα, που συνοδεύει κρύο κρέας σε φέτες, αλλαντικά, τυριά, κράκερς ή δίνει νοστιμιά σε σάντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 3,5 κιλά μήλα 500 γρ. ξανθές[...]
Πηγή: cookpad.com/grChutney (βρετανική ορθογραφία) ή chatni (ινδικά) Τσάτνυ μεταφρασμένο στα Ελληνικά είναι ένας όρος για μια ποικιλία από γλυκά και πικάντικα καρυκεύματα αρχικά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚάθε χρόνο η Μαρία με εφοδιάζει με δαμάσκηνα και κάθε χρόνο σκέφτομαι κάτι καινούριο να φτιάξω. Λικέρ , μαρμελάδα , τσάτνεϋ , μεθυσμένη μαρμελάδα , γλυκό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1 μικρό άσπρο λάχανο καθαρισμένο από τα 3 εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένο 1 μικρό κόκκινο λάχανο, καθαρισμένο από τα 3 εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένο 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΆτε επιτέλους! έσιει τόσον τζιαρόν που θέλω να πάννισω την τζιαινούρκαν μας κουζίοναν δαμέ! Κόρουες, βουράτε ήρτα να τα σαγλομιλλέψω! Που λέτε... κάτι έπαθα με[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grJust a few more days till Christmas and I'm still running around like a maniac to finish shopping, cooking and adjusting plans for the Holiday season...I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥΠΕΡΟΧΟ!! ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] 2 σκελίδες σκόρδο 1 ξερό κρεμμύδι μέτριο ... 1 κύβο κρέατος 1 φλυτζάνι του τσαγιού χυμό ντομάτας 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο τσάτνεϊ ή Chatni είναι μια πικάντικη σάλτσα, αρκετά πυκνή , με μπαχαρικά, φρούτα και λαχανικά και αποτελεί ένα τυπικό είδος καρυκεύματος της ινδικής[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grKjøttkaker. Παραδοσιακό νορβηγικό πιάτο. Συνοδεύεται με πατάτες βραστές. Τι χρειαζόμαστε: 600γρ. κιμά 1/2 κ.γ. τζίντζερ 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο αλάτι-πιπέρι 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι αγαπημένες μας μακαρονάδες επιστρέφουν σήμερα με μία εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή με κουνέλι! Πρόκειται για ένα φαγητό κατσαρόλας που συνδυάζει το κρασί,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑν η εφεύρεση της σούπας θεωρείται τόσο παλιά όσο η μαγειρική, άλλο τόσο παλιά θεωρείται ειδικά η κρεατόσουπα, αφού κατά τον Ηρόδοτο, οι Σκύθες (απ’ τον 8ο[...]
Πηγή: pandespani.comΤο φθινόπωρο έφτασε και σιγά σιγά οι μέρες θα είναι πιο δροσερές. Στο fEATness αγαπάμε ιδιαίτερα τις σούπες γιατί προσφέρουν θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesΥποδεχόμαστε το φθινόπωρο με Ασιατικό αέρα! Για τη γέμιση ανάμεικτου κιμά 250 γραμμάρια ανάμεικτου κιμα 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΦαγητό που το ετοίμασα χωρίς να το πολυσκεφτώ. Απλά έτυχε και πέτυχε. Σχεδίαζα να κάνω κάτι με φιλέτο κοτόπουλο αλλά ξεπάγωσα λάθος κρέας. Μια χαρά όμως[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυστατικά 3κ.σ.λάδι 1μεγάλο κρεμμύδι ψιλ/νο 4σκε.σκόρδο, κομμένες στα 2 2κ.σ.πάπρικα Αλατοπίπερο 2κ.γλ.κουρκουμάς 2κ.γλ.κόλιανρος σκόνη 1κ.γλ.κύμινο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΕίναι ένα πολύ εύκολο και νόστημο φαγητάκι!! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. ψαρονέφρι, κομμένο σε μπουκίτσες 150 ml. κρασί 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο 250 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια διαφορετική συνταγή για τα ψητά παϊδάκια σου που θα τους δώσει άρωμα, γεύση και παράλληλα θα απομακρύνει την κατά πολλούς ενοχλητική μυρωδιά του κρέατος[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑπλή και εύκολη πίτα πολύ ωραία σε γεύση με ωραίο τραγανό φύλλο!!! Για την ζύμη Αλεύρι κοσκινισμένο λίγο λιγότερο από κιλό, ρίχνω αλάτι λάδι ελάχιστο μηλοξιδο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια συνταγή για εσένα που δυσκολεύεσαι να βάλεις σούβλα, αλλά και για εσένα που θέλεις να μειώσεις όσο περισσότερο μπορείς τις θερμίδες και τα λιπαρά του[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜε αυτή τη συνταγή είχα πειραματιστεί πριν από πολλά χρόνια και θυμάμαι ακόμα την πλούσια γεύση της. Το κρέας λιώνει στο στόμα, η κρέμα που το περιβάλλει[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr