Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 100 συνταγές
Μοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι! Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια αν εσείς θέλετε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο σταμναγκάθι είναι ένα είδος ραδικιού, που φύεται σε δυσπρόσιτες περιοχές της Κρήτης. Η συγκομιδή του είναι επίπονη και πολλές φορές επικίνδυνη, γι αυτό και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘυμάστε τις τυροτηγανίτες με τις οποίες είχαμε συνοδεύσει τα νόστιμα μπιφτεκάκια με μαγιονέζα ?? Ηρθε η ώρα να σας δώσω κι αυτήν την συνταγή! Αφράτες και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΨαράκι σήμερα, υγιεινό και νόστιμο! Σαργός ή λαβράκι, με ωραίο λευκό και κρουστό ψαχνό κρέας, από τα καλύτερα ψάρια της ελληνικής θάλασσας. Στην εκδοχή αυτή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια ακόμη από τις συνταγές που μαγείρεψα στην εκπομπή Chef στον αέρα , είναι τα γαρδουμπάκια που αρέσουν πολύ στον αδερφό μου. Τα μαγειρεύω με τον δικό μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μαζεύει γύρω του την οικογένεια αλλά και τους φίλους μας. Είναι μια ευκαιρία να βρεθούν μαζί πρόσωπα αγαπημένα και παρέα να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο Πάσχα το έχουμε συνδέσει με το σουβλιστό αρνί, ένα έθιμο που προέρχεται από τη Ρούμελη και έχει καθιερωθεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Η νοστιμιά του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτο σημερινό φαγητό, όση είναι η απλότητα, άλλη τόση είναι και η νοστιμιά του! Λίγα υλικά, εύκολο και νόστιμο. Το πρωτοδοκίμασα στην Ηλεία πριν κάποια χρόνια,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι. Στην Κάρπαθο το ονομάζουμε βυζάντι ή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα από τα αγαπημένα φαγητά του μεγάλου μου γιου, είναι οι μελιτζάνες παπουτσάκια. Μετά λοιπόν από τόση κούραση που πέρασε με το διάβασμα είπα να του το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο χοιρινό, είναι το κρέας που συνηθίζεται από πολλούς στα τραπέζια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κάθε χρόνο, δίπλα στην γεμιστή γαλοπούλα ή το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο φαγητό αυτό το δοκίμασα σ’ ένα γαλλικό εστιατόριο στην Αγγλία, πριν από 16 χρόνια και με είχε ενθουσιάσει! Μου το θύμισε τις προάλλες η κουνιάδα μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr...βγαλμένο από τις 1000 και 1 Νύχτες!! Και με συνταγή δοσμένη On Air!!! Εσείς δεν μου είπατε στις εκ_Πομπές μου να σας μαγειρεύω πού και πού??? Έτσι λοιπόν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣε μια νόστιμη, τρυφερή και καλομαγειρεμένη μπριζολίτσα, δύσκολα κάποιος θα πει όχι. Αν μάλιστα έχει μαριναριστεί σε μια αρωματική μαρινάδα, θα μας δώσει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΒρισκόμαστε στην δεύτερη εβδομάδα των Αποκριών, την Κρεατινή. Παραδοσιακά αυτήν την εβδομάδα καταναλώνουμε κρεατικά. Κρέας περιλαμβάνει και η σημερινή μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι ατομικές πίτες κάθε είδους (τυρόπιτες, σπανακόπιτες, λουκανικόπιτες, κιμαδόπιτες) με βόλευαν πάντα πολύ! Είτε σαν σνακ, είτε σαν βραδινό, είτε ακόμα σαν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα κανελόνια, είναι ένα φαγάκι που είχα πολύ καιρό να φτιάξω. Αν και κλασική συνταγή, είναι καταχωρημένη στα αγαπημένα!! Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤα ζυμαρικά αρέσουν σε όλους πιστεύω, γιατί συνδυάζοντας διάφορα υλικά, μας δίνουν αγαπημένα πιάτα, νόστιμα, εύκολα και γρήγορα. Ένα τέτοιο φαγάκι είναι και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr