Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Γεια σας κοριτσάκια μου! Αργησα σημερα , γιατί ειχα πολλες δουλειες, αλλα ακομη ενα post με tips για εσας ειναι ετοιμο <3 Το σημερινο θέμα δεν εχει σχέση με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΗ Raita ή raitha σερβίρεται ως δροσιστικό μικρό πιάτο σε όλα σχεδόν τα μέρη της Ινδίας. Η βάση της είναι το γιαούρτι (dahi), κανονικά φρέσκο σπιτικό, στο[...]
Πηγή: pandespani.comΚουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική «ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΤα ψητά λαχανικά είναι μια εναλλακτική πρόταση στις σαλάτες με ωμά λαχανικά. Είναι εύκολα στο ψήσιμο, το μόνο που χρειάζονται είναι ένα νόστιμο dressing και[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤι καλύτερο μετά την κρεατοφαγία τις Κυριακής του Πάσχα από ένα ψάρι. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣας εδειξα τον κήπο που έχουμε στο μπαλκόνι μας?? Τα μυρωδικά που θα δείτε φτιάχνουν τη καλύτερη μαρινάδα για μπριζολιτσες, κοτοπουλάκι, ψαράκι. Επισης κάνουν[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΘες να βοήθεια για να το κόψεις; Οι κατάλληλες τροφές θα σε βοηθήσουν. Νέα έρευνα έδειξε ότι άτομα που μασούσαν τσίχλα με γεύση βανίλιας είχαν λιγότερο άγχος,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣτην Ινδία το λένε λάσι, στην Αλβανία δαλ (dhalle), στην Τουρκία είναι το αϊράνι - το εθνικό ποτό της γείτονος χώρας - και στην Ελλάδα είναι το γνωστό αριάνι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τα γιουβαρλάκια: 1 ποτήρι ρύζι μπασμάτι 2 ποτήρια ζωμό λαχανικών ½ ματσάκι άνηθο λίγη μέντα 1 μικρό κρεμμύδι 1-2 χούφτες καθαρισμένο ηλιόσπορο Για τη[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΔΑΜΩΜΟ Οταν είχα μιλήσει για το καρδάμωμο , είχα αναφέρει ότι υπάρχει και το λεγόμενο μαύρο καρδάμωμο. Το μαύρο καρδάμωμο ή καρδάμωμο του Νεπάλ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜε τον όρο Chutney όπως έχω ξαναγράψει εννοούμε τις γλυκόξινες "μαρμελάδες", σάλτσες θα τις έλεγα εγώ, που συνοδεύουν ψητά κρέατα, λαχανικά ή και τυριά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτην Ινδία το λένε λάσι, στην Αλβανία δαλ (dhalle), στην Τουρκία είναι το αϊράνι - το εθνικό ποτό της γείτονος χώρας - και στην Ελλάδα είναι το γνωστό αριάνι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΕίναι μια νόστιμη και δροσερη πληγουροσαλάτα, που τρώγεται σαν ένα ελαφρύ γεύμα ή και σαν συνοδευτικό κρέατος. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλυτζ.πληγούρι 3/4 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Οσομπούκο, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι μιλανέζικη σπεσιαλιτέ με μοσχαρίσιο κότσι, λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας, λευκό κρασί και ζωμό. Γαρνίρεται,[...]
Πηγή: bostanistas.grAπό τις αγαπημένες μου κουζίνες, η ινδική. Έχω περάσει μαζί της εποχή λατρείας. Πέραν της διαφορετικότητας στην γεύση με συγκινεί αισθητικά ο μοναδικός[...]
Πηγή: pandespani.com