Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Το αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων. Τέλειο για κολατσιό των παιδιών, για μπουφέ σε πάρτυ αλλά και για τις εκδρομούλες μας. Μπορούμε να τα γεμίσουμε με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΑπό τις πιο ωραίες συνταγές που ανακαλύψαμε σε περιοδικό. Της έχουμε αλλάξει κάποια υλικά και τις δόσεις τους και τώρα την έχουμε καθιερώσει με αυτό τον τρόπο[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΗ ΠΑΤΑΤΑ...❤️???? Υλικά 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά από ελιά 500 γρ πατάτες βρασμένες 1 φλιτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 1200 γραμμάρια αλεύρι 1 φακελάκι ξηρή 2 φλιτζάνια χλιαρό γάλα ¾ φλιτζανιού αραβοσιτέλαιο λίγο αλάτι λίγη ζάχαρη λουκάνικα κοκτέιλ Εκτέλεση: Σε ένα[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΜια κλασική «γκουρμέ» γαλλική συνταγή, που γίνεται εύκολα και είναι πραγματικά υπέροχη. Ιδανική για να την απολαύσετε με φίλους και ένα μπουκάλι κρασί[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 κομμάτια βοδινό φιλέτο (μπον φιλέ), βάρους 180-200 γρ. περίπου το καθένα, καλά καθαρισμένα από τις ίνες τους, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓίνεται με κιμά, το κάνετε όσο καλοψημένο θέλετε και μένει πάντα μαλακό. Tο σερβίρετε με σος πράσινο πιπέρι και πατατίτσες. ‘Εχετε, έτσι, ένα πολύ[...]
Πηγή: xrysessyntages.com7/4/14 Η λέξη προέρχεται από το γαλλικό ρήμα confire (για την προετοιμασία), η οποία με τη σειρά της προέρχεται από τη λατινική λέξη (conficere), που σημαίνει[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑυτή η ζύμη, είναι μια από τις πιο ωραίες και εύκολες, για να φτιάξουμε αφράτα και πολύ νόστιμα πιροσκί. Βεβαίως, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓια να πετύχω τραγανό αποτέλεσμα στο τηγάνισμα, να τηγανίσω με Ηλιέλαιο, με Αραβοσιτέλαιο ή με Ελαιόλαδο; Αυτό το ερώτημα έχει απασχολήσει πολλές μαγείρισσες[...]
Πηγή: caruso.grΟι Samboosak είναι παραδοσιακά τριγωνικά κρεατοπιτάκια που συνηθίζονται να τρώγονται κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του μήνα Ramadan σε πολλές χώρες της Μέσης[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα γιαχνί αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τούρκικης κουζίνας και γίνονται με ντοματοπελτέ. Το πλιγούρι υπάρχει σε πάνω από εκατό παραλλαγές και είναι ζωτικό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣήμερα το μενού έχει τζιγεροσαρμάδες με μπλίνι που είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού τζιγεροσαρμά. Τους σαρμάδες με λάχανο τους συναντήσαμε σε προηγούμενο[...]
Πηγή: bostanistas.grΠολύ νόστιμος μεζές, αλλά και κύριο πιάτο, συνοδευμένο από ρύζι ή πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο αλεύρι για το πανάρισμα αλάτι και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι οι πιο φανταστικές κρεατόπιτες που έχω φάει στη ζωή μου!!!! Για να ξέρετε αυτή η συνταγή δεν είναι δική μου, είναι της μαμάς ενός φίλου μου!!!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο αρνάκι ή κατσικάκι γάλακτος με γιαούρτι είναι παραδοσιακή συνταγή που συνηθίζουν στη Θεσσαλία. Το γιαούρτι στερεοποιείται πάνω στο κρέας και το κάνει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά (για 4 άτομα) 8 αβγά 4 αβγά ορτυκιού 4 παϊδάκια αρνίσια 200 γρ. γαλέτα 80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 8 πατάτες 200 γρ. αλεύρι 400 γρ. βούτυρο Αραβοσιτέλαιο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπλά υπέροχη! Τι χρειαζόμαστε: Για το φύλλο: 2 1/2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 1 κ.γ. μπέικιν πάουτερ 1/2 ποτήρι αραβοσιτέλαιο 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 λιτρο γαλα 2 φακελακια μαγια 1 κιλο αλευρι σκληρο 1κ.γ ζαχαρη 1κ.γ αλατι 3 αυγα 1 ποτηρακι κρασιου αραβοσιτελαιο 1 ποτηρακι κρασιου βουτυρο αραβοσιτελαιο[...]
Πηγή: cooktherapy.gr