Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Στα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΥπέροχα σε εμφάνιση, πανεύκολα στην προετοιμασία και καταπληκτικά σε γεύση! Ζύμη υλικά 4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις [(σως χρειαστεί και λίγο ακόμα)[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑΡΑΝΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στις 13 Δεκεμβριου, ειναι η γιορτης της Αγιας Λουκιας, κοινη σε ορθοδοξους και καθολικους (Santa Lucia). Lucia στα Ιταλικα και Λουκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα σας! Έφτασε και πάλι Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο είναι κοντά! Στον απολογισμό της εβδομάδας κατέληξα ότι η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr500 γρ. βακαλάο 400 γρ. βιολογικό ρύζι 100 γρ. τσορίθο (λουκάνικο) ψιλοκομμένο 30 γρ. ψίχα ψωμιού 4 κλωναράκια θυμάρι 50 γρ. πεκορίνο ή παρμεζάνα 600[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔώσε σε μας τους Έλληνες ένα λαχανικό, οποιοδήποτε λαχανικό, και θα το μεταμορφώσουμε, θα το κόψουμε, θα το τηγανίσουμε, θα το γεμίσουμε, θα το βράσουμε, θα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΟι τελευταίες μέρες στη Χάγη είναι γεμάτες απίστευτη ζέστη και υγρασία, κι η πρόγνωση του καιρού δεν είναι καθόλου καλή. Αύριο, θα έχει ακόμα πιο πολλή ζέστη.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα! Το θέμα είναι ότι σ' αυτή τη ...ζωή δεν χρειαζόμαστε μόνον σοκολάτα (προηγούμενη ανάρτηση) αλλά χρειαζόμαστε και πραγματικό φαγητό!! Έτσι, για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια σήμερα, όχι μία αλλά δύο συνταγούλες που συμπληρώνουν πολύ αρμονικά η μία την άλλη!!! Χοιρινό ριγανάτο με έναν λίγο διαφορετικό πουρέ και μια πολύχρωμη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1 1/2 κιλό αρνί, κατά προτίμηση σπάλα 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες 3-4 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα! Λοιπόν, θα το πιστέψετε εάν σας εξομολογηθώ ότι δεν είχα ξαναφτιάξει γιουβαρλάκια; Ναι, ναι αλήθεια είναι!!! Και να πω ότι δεν τα τρώμε αλλά ίσως[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 Κnorr σάλτσα για ζυμαρικά Bolognese 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 3 κουτ. της σούπας παρμεζάνα ή πεκορίνο ή γραβιέρα λίγη μοτσαρέλα κομμένη σε μικρά κομματάκια 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜεζές για μερακλήδες και ταιριαστός με κρασί, η σπλήνα γεμιστή είναι πιάτο υπό εξαφάνιση, κι αν της βάζαμε κάποιο όνομα θάπρεπε να είναι διπλό, όπως της[...]
Πηγή: pandespani.com