Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Στην σημερινή μας ανάρτηση συγκεντρώσαμε όλες τις αναρτήσεις μας τις σχετικές με τα σταφύλια. Έτσι θα ξαναθυμηθούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα αυτοσχέδιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚρασί (οίνος) είναι το αλκοολούχο ποτό, που παρασκευάζεται από τη ζύμωση των σταφυλιών ή του χυμού τους (μούστος), μέσα σε (ξύλινα συνήθως) βαρέλια. Στον τόπο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣήμερα μαγειρεύω με κρέμες βαλσάμικου BRAVA ,οι οποίες έχουν βάση το παλαιωμένο ξύδι βαλσάμικο και τον αυθεντικό μούστο σταφυλιών. Δεν περιέχουν συντηρητικά,[...]
Πηγή: tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulasΠΕΤΙΜΕΖΙ Η λεξη πετιμέζι ή πετμέζι, οπως το ελεγε η γιαγια Ανδρομαχη, προερχεται απο την τουρκικη " pekmez ". Το πετιμεζι ειναι πολυ διαδεδομενο στην Τουρκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αυτήν την εβδομάδα, θα σας παρουσιάσω τρείς μικρές παρασκευές γιά σάλτσες που έχουμε συνηθίσει να προμηθευόμαστε έτοιμες τυποποιημένες. Πόσο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΠαχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο. Πλούσιο σε ενέργεια, σίδηρο και ασβέστιο. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές, ζάχαρη. Διατηρείται για[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Αυτήν την εβδομάδα, θα σας παρουσιάσω τρείς μικρές παρασκευές γιά σάλτσες που έχουμε συνηθίσει να προμηθευόμαστε έτοιμες τυποποιημένες. Πόσο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ λατινική ονομασία του βοτάνου είναι Satureja thymbra (Σατουρέγια η θύμβρα). Ανήκει στην οικογένεια των Χειλανθών και στη χώρα μας το συναντούμε με τις κοινές[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr2 κιλά αγριογούρουνο σε κομμάτια 10 πράσα ψιλοκομμένα 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 10-15 σύκα μουλιασμένα ένα βράδυ σε κρασί λεμόνι 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟλόκληρη την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόμουν για επαγγελματικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να είχα πολύ πιεσμένο ωράριο, αλλά έχω και καλούς φίλους εκεί[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΒάζουμε το μούστο σε κατσαρόλα και προσθέτουμε 1 κ.σ. στάχτη από καθαρό ξύλο –όχι κάρβουνα!–, ή 1 κ.σ. ασπριά (ασπρόχωμα). Έτσι[...]
Πηγή: argiro.grΤο βινσάντο της Σαντορίνης είναι παραδοσιακό γλυκό κρασί ανήκει στην κατηγορία των κρασιών Ονομασίας Προελεύσεως Ανωτέρας Ποιότητος (ΟΠΑΠ Σαντορίνης).[...]
Πηγή: funkycook.grΧοιρινό ρολό γεμιστό καραμελωμενο με υπέροχη σάλτσα που θα λατρέψετε... Πρέπει να το φτιάξετε οπωσδήποτε!!! ΨΉΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΎΣ ΠΕΡΊΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ 1.45 ΥΛΙΚΑ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣάββατο πρωί, 8:30 π.μ. Χτυπά το κουδούνι της εξώπορτας. Σιωπή. Το κουδούνι χτυπά για δεύτερη φορά. Ακούω ένα μουγκρητό να έρχεται από την άλλη πλευρά του[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr