γλυκο κυδωνι χρυσα παραδειση | κρεατοσουπα της γιαγιας | τραχανας ξυνος ακης | γαλατοπιτα με κορν φλαουρ | κεικ καροτου αθηνας | πως κανω κολοκυθοπιτα | λικερ σοκολατα συνταγές | τυροπιτακια κουρου ανακατεμενα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις μοσχοκαρφι σολομος σκορδο

Βρέθηκαν 31 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Το χοιρινό των Χριστουγέννων συνταγή από Yiota[...]

2 κιλά χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες και καθαρισμένο από τα πολλά λίπη 2 πιπεριές κόκκινες 2 πιπεριές Φλωρίνης 2 πιπεριές κίτρινες 2 πιπεριές πορτοκαλί 3[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
12 Συμβουλές για να αποφύγετε την δηλητηρίαση[...]

Οι παραγωγοί τροφίμων σήμερα, χρησιμοποιούν πρόσθετες και χημικές ουσίες στα προϊόντα τους για να τα κάνουν «καλύτερα» και να διαρκέσουν περισσότερο. Καθώς οι[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr
Ντουκάν και νηστεία

Κάθε χρόνο, κυρίως αυτή την εποχή, παίρνω αρκετά μηνύματα από αγχωμένους φίλους και φίλες που κάνουν τη δίαιτα με επιτυχία και δεν ξέρουν πως να τη συνεχίσουν[...]

Πηγή: dukandiaita.blogspot.gr
Συνηθισμένα vegan υλικά συνταγών

FAQ Τι είναι το άγαρ άγαρ; Είναι μια ζελατινοειδής ουσία φυτικής προέλευσης. Πωλείται σε νιφάδες ή σε σκόνη, χρησιμοποιείται στη μαγειρική και τη[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
Η σωστή τοποθέτηση των τροφίμων στο ψυγείο

Σε όλους μας έχει συμβεί αρκετές φορές να αγοράζουμε ένα τρόφιμο σε καλή κατάσταση και μετά από 1-2 ημέρες να το βρίσκουμε μέσα στο ψυγείο μας αλλοιωμένο. Τι[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
Η σωστή τοποθέτηση των τροφίμων στο ψυγείο

Σε όλους μας έχει συμβεί αρκετές φορές να αγοράζουμε ένα τρόφιμο σε καλή κατάσταση και μετά από 1-2 ημέρες να το βρίσκουμε μέσα στο ψυγείο μας αλλοιωμένο. Τι[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
σπαλομπριζόλα - άπαντα: Απ’ την επιλογή στο[...]

Η σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων. Oι συνήθως υπερμεγέθεις διαστάσεις της κεντρίζουν το ένστικτο επιβίωσης του homo[...]

Πηγή: pandespani.com
τερίν με παντζάρι της επόμενης μέρας -[...]

Μπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν με παντζάρι και μια ή δυο στρώσεις από[...]

Πηγή: pandespani.com
αμπελοφάσουλα και πατάτες με τον αντιβασιλιά[...]

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Στις μαγειρικές επιλογές σπάνια συνυπολογίζεται ως κριτήριο το χρώμα, ακόμη και όταν οι γευστικοί συνδυασμοί ταιριάζουν ή ένα ειδικό μενού[...]

Πηγή: pandespani.com
Πως θα διαλέξετε καλη σπαλομπριζόλα | Caruso.gr

Η σπαλομπριζόλα αποτελεί φετίχ των εν Ελλάδι φανατικών κρεατοφάγων. Oι συνήθως υπερμεγέθεις διαστάσεις της κεντρίζουν το ένστικτο επιβίωσης του homo[...]

Πηγή: caruso.gr
Βρώμη: ένα σπουδαίο βότανο-σιτηρό: Οι ιδιότητές[...]

όπως όλοι μας γνωρίζουμε η σπουδαιότερη κατηγορία των φυτών είναι τα δημητριακά… και μία από τις κατηγορίες των δημητριακών είναι τα σιτηρά στα οποία με[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Φτιαξτε λαδί και μάσκα κατά της[...]

Φτιαξτε λαδί και μάσκα κατά της κυτταρίτιδας.Εκπληκτική Διαφορά σε μόλις ένα μήνα!Από τη beauty blogger Ολυμπία Η ByOlyCosmetics είναι εδώ να σας χαλαρώσει[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Πηχτή με χοιρινό και λαχανικά

Υλικά 1 χοιρινό μπούτι γύρω στα 2 - 2½ κιλά 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 2 κλωνάρια σέλινο κομμένο σε κομμάτια καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 φύλλα δάφνης 4-5[...]

Πηγή: icookgreek.com
Πετιμέζι, αυτός ο γλυκός άγνωστος

Το πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Ζελέ από πράσινο τσάι και γλυκόριζα, ταρτάρ[...]

Υλικά (για 10 κομμάτια) 7 φύλλα ζελατίνας 2 κουταλάκια του καφέ πράσινο τσάι 300 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 50 γρ. πράσο 1 κλαράκι θυμάρι 1 κλαράκι δεντρολίβανο 1[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αγριογούρουνο ραγκού με σάλτσα από ρόδι

Αγριογούρουνο Ραγκού με σάλτσα από ρόδι και πουρέ κολοκύθας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό Αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο Για το μαρινάρισμα: 3 μέτρια Καρότα 1 κλωνάρι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΕΣ

Είναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]

Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy