Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Φέτος για πρώτη φορά στην ζωή μου φύτεψα κηπευτικά, μόνον και μόνον για την πλάκα όπως είπα, και για να «εγκαινιάσω» το φρέσκο χώμα στην νέα εξοχική[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌσοι νηστεύουν μπορούν να το κάνουν με Χταπόδι η σουπιές !!!Στιφάδο της Γκόλφως !!! Υλικά για 2 κιλά κρέας 4 κιλά κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 κρασοποτηρο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 πακέτο μεσαίο ανάμεικτα θαλασσινά (υπάρχει στα σ/μ-περιλαμβάνει 1 κοκτέηλ από καλαμάρι, γαρίδα, χταπόδι, απομίμηση καβουριού, μύδια) 1 κουτί ντοματάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ταξίδι όμως στην Μάνη, όπως ήταν φυσικό, είχε και τα γευστικά του δώρα. Η κουζίνα της Μάνης στηρίζεται στην τοπική της παραγωγή (αν και σήμερα υπάρχουν και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grNηστίσιμα κεφτεδάκια σε 4 διαφορετικές συνταγές Τέσσερις διαφορετικές συνταγές για νηστίσιμα κεφτεδάκια, νόστιμα και διαφορετικά. Κεφτέδες θαλασσινών 500[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 συνταγές για Nηστίσιμα κεφτεδάκια Κεφτέδες θαλασσινών ΥΛΙΚΑ 500 γρ. καλαμαράκια 500 γρ. χταπόδι 5 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (χωρίς την κόρα) 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣήμερα δεν έχει πρόβλεψη του εβδομαδιαίου μενού. Θα μου το επιτρέψετε αυτό, έτσι; Υπάρχει λόγος. Βλέπετε, η Καθαρά Δευτέρα ήταν μεγάλο γεγονός στο πατρικό μου.[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grπως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΤην περίοδο του Πάσχα βιώνουμε από αυστηρή νηστεία ως αχαλίνωτη κρεατοφαγία μέσα σε μια εβδομάδα! Εξ’ ού και ‘Μεγάλη εβδομάδα’ σε γαστρονομικούς όρους! Από[...]
Πηγή: caruso.grΆγκερ Ουριγουέν (αριστερά) & Άλβαρο Βιλιασάντε – οι δύο Ισπανοί σεφ στην κουζίνα του εστιατορίου Βυζαντινό, στο Hilton Άγκερ Ουριγουέν Ουρίμπε και Άλβαρο[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην Ισπανία οι ουρές του ταύρου είναι εκλεκτό μεζεδάκι, που μαγειρεύεται συνήθως με γλυκό κρασί του Jeréz. Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από το σημερινό Jeréz[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grH φίλη μας η Μέτη , αφού περιηγήθηκε αρκετές μέρες στο διαδίκτυο, μάζεψε διάφορα tips, που κάνουν την ζωή μας στην κουζίνα ευκολότερη, και τα μοιράζεται μαζί[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr