Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κούπα γάλα 1/2 κούπα γιαούρτι 1/4 κούπας βούτυρο 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠίτσα στριφτάρια Ζύμη 300 γ ρ αλεύρι 50 γ ρ Βιτάμ μαλακό 3 κουταλιές λάδι ½ κυβάκι μαγιά ξερή 1 αυγό 1 πρέζα ζάχαρη 1 κουταλάκι αλάτι Λίγο νερό χλιαρό 1[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr30 γρ νωπή μαγιά ή 2 φακελάκια των 7 γρ ξερή μαγιά 550-650 γραμμάρια αλεύρι για τσουρέκια ίσως και λίγο παραπάνω ανάλογα με το αλεύρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή για σπιτική τυρόπιτα με γέμιση από κατσικίσιο τυρί, μυζήθρα, χωριάτικο λουκάνικο και όλα αυτά μέσα σε φύλλο σφολιάτας. Μια πίτα εξαιρετικά εύκολη[...]
Πηγή: ioannasblog.comΣυνταγή για σπιτική τυρόπιτα με γέμιση από κατσικίσιο τυρί, μυζήθρα, χωριάτικο λουκάνικο και όλα αυτά μέσα σε φύλλο σφολιάτας. Μια πίτα εξαιρετικά εύκολη στην[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.grΠώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Μια παραλλαγή της νηστίσιμης πατατόπιτας που είχαμε φτιάξει στο παρελθόν που τώρα με την προσθήκη του λουκάνικου αλλάζει και γίνεται πιο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΜ ια απ'τις προηγούμενες βροχερές μέρες σχολάει ο Γιώργος πυρωμένος για βουνό! -Πάμε για σαλιγκάρια μου λέει! -Δεν πας καλά μεσ'τη βροχή να γίνω παπί!(εγώ[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΠώς μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγαπάει ο άνθρωπός σου; Τα κριτήρια είναι διαφορετικά για τον καθένα. Εγώ το καταλαβαίνω όταν έρχεται μαζί μου στο σινεμά για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠ άει και αυτός ο Πάσχας! Ο αγώνας με το αμνοερίφιον 1-9 μας έβγαλε νοκ άουτ μετά τη τιμή της αγοράς του! -Αλέκο πόσο το κατσίκι?? -12.40??? χα!χα! Μας έπιασαν[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΣ ε περίοδο που το βαρκί ήταν στη στεριά για ξεκούραση και αναδόμηση , οι δραστηριότητες μου είχαν μειωθεί ο ελεύθερος χρόνος σαν άνεργη άφθονος έψαχνα τρόπους[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΜια κουταλιά αγνό βούτυρο πάνω από ένα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, δίνει εύρος και γευστική ένταση, ανεβάζει την ηδονική του διάσταση και εντείνει τον σπιτικό[...]
Πηγή: caruso.grΚαλοκαίριασε λοιπόν!!Κι εμείς βρήκαμε ευκαιρία να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας στην πανέμορφη και ηλιόλουστη Ελλάδα...έστω και νοερά,έστω και μέσα από την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grLUMACONI ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα lumaconi , είναι μια μορφή ζυμαρικών, κάτι ανάμεσα σε τεράστια κοχυλάκια και τσακισμένα κανελόνια! Lumaca στα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑφού η πρώτη γνωριμία με τις αβρωνιές πήγε καλά, και όσο ακόμη προσφέρονται απλόχερα από την αγαπημένη φύση, σκέφτηκα αυτή τη φορά να σας τις μαγειρέψω με[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι θα παραξενευτείτε από τη συγκεκριμένη συνταγή. Θα σκεφτείτε ίσως ότι εμείς οι Κρητικοί είμαστε κουζουλοί επειδή τρώμε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια φιλική κουβέντα για την ψαροφαγία και όσα ψάρια συχνά πλέον δεν βρίσκουμε, ή, κι όταν τα βρίσκουμε, δεν γνωρίζουμε αν το είδος τους μειώνεται[...]
Πηγή: pandespani.com