Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Ποια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr500 γρ. μοσχάρι (ποντίκι ή σπάλα ή φιλέτο όπως στη φωτογραφία) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. μαϊντανό πολύ ψιλοκομμένο 1 κρέμα γάλακτος light 1 κ.σ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑξίωμα 1: Ο καφές είναι ο καφές Ο καφές είναι ο καφές (γιαυτό άλλωστε και λέγεται και καφές και όχι κάπως αλλιώς). Οτιδήποτε πετάξει μέσα στον καφέ ο[...]
Πηγή: greekcook.grΑκου να μαθαίνεις....'' Η Μαυροδάφνη είναι ταυτισμένη με την σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κρασιού, από τότε που, λίγο μετά τα μέσα του 19 αιώνα, ο Γουσταύος[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.gr500 γρ. μοσχάρι (ποντίκι ή σπάλα ή φιλέτο όπως στη φωτογραφία) 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. μαϊντανό πολύ ψιλοκομμένο 1 κρέμα γάλακτος light 1 κ.σ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr