Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Το φρέσκο και καλής ποιότητας χοιρινό κρέας έχει γυαλιστερό ροζ χρώμα και λεπτή υφή. Το λίπος του είναι άσπρο και πυκνό. Αν το δέρμα του έχει λεκέδες ή το[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το χοιρινό 2 κιλά χοιρινή ωμοπλάτη χωρίς κόκκαλο και χωρίς λίπος 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μουστάρδα Dijon 2 κρεμμύδια καθαρισμένα και κομμένα 200 ml[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤΟ ΨΗΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΙΣΤΑ! Το ψητό έχει την τιμητική του στα μεγάλα γιορτινά τραπέζια. Εδώ που τα λέμε είναι ένα ξεκούραστο φαγητό, που δίνει στην νοικοκυρά τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΨΗΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΙΣΤΑ! Το ψητό έχει την τιμητική του στα μεγάλα γιορτινά τραπέζια. Εδώ που τα λέμε είναι ένα ξεκούραστο φαγητό, που δίνει στην νοικοκυρά τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grEίτε σπιτικά φτιαγμένη είτε μερακλίδικα αγορασμένη, μια εξαιρετική πρώτη ύλη είναι πλεονέκτημα στην στρατηγική της κουζίνας καθώς με λίγη διάθεση[...]
Πηγή: pandespani.comΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από γουρουνάκια κάτω του ενός έτους. Το χρώμα του κρέατος πρέπει να κυμαίνεται από απαλό κόκκινο, μέχρι ροζ. Το[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ ποιοτητα και ο τροπος παρασκευης,οι κανονες διατηρησης και η θεση του κρεατος στη διατροφικη αλυσιδα του ανθρωπου,αποτελουν ''μυστικα'' που πρεπει να[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΓια 8 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό Διαφημίσεις 2 κιλά χοιρινή ωμοπλάτη, κατά προτίμηση κόκαλο, χωρίς λίπος, πάχους[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤις περασμένες δυο εβδομάδες, στη Νότια Ολλανδία, σημειώθηκε μια αισθητή αλλαγή. Ηλιοφάνεια και ζέστη. Σχεδόν όλος ο Απρίλιος ήταν γεμάτος ηλιόλουστες ημέρες[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΌσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η πάπρικα, το εθνικό μπαχαρικό της Ουγγαρίας, ήταν άγνωστο πριν από 200 χρόνια. Η γλυκιά πάπρικα (kulonleges, cse¬mege ή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜΠΡΟΣΤA ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Για να έχουμε τη γνώση, τι κομμάτι κρέας πρέπει να ζητήσουμε από το χασάπη μας, έψαξα στο διαδίκτυο και δανείστηκα από τις συμβουλές των[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΧΑΣΑΠΗ Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ .... ΧΟΙΡΙΝΟΥ Χοιρινό - σε ποια κομμάτια κόβεται - τρόποι μαγειρέματος Το χοιρινό που αγοράζουμε, συνήθως προέρχεται από[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr2 μεγάλα κρεμμύδια καθαρισμένα και τριμμένα στο μούλτι 50 γρ. μπαγιάτικο ψωμί σε ψίχουλα περασμένο από το μούλτι 200 γρ. κάστανα βρασμένα τριμμένα σε χοντρά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr