Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Παρασκευή σήμερα και ξυπνήσαμε με υπέροχη διάθεση...τι κι αν έχουμε τόσες σκοτούρες και έννοιες στο κεφάλι μας;;;τι κι αν τα παιδιά με το ζόρι ξυπνάνε για το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΈχει υποβληθεί από zouboulia Δευτέρα, 05/01/15 Υλικά1/2 κιλό χυλοπίτες3-4 φέτες σύγκλινο (παστό χοιρινό)3 πράσα ψιλοκομμένα1/2 ποτήρι του νερού γάλα[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια μητέρες που έχουν φύγει θέλω να μιλήσω σήμερα εγώ, για εκείνες τις τραχιές γυναίκες της υπαίθρου που ανασταίνανε παιδιά, πολλά παιδιά μέσα στον πόλεμο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤο περιοδικό Olive και το www.olivemagazine.gr διοργάνωσαν την πιο νόστιμη ψηφοφορία και για τρεις ολόκληρους μήνες, από τον Αύγουστο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου,[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr1/2 κιλό χοιρινά παϊδάκια λίγο λάδι 2 κουταλάκια γλυκού vegetta* 1 κύβο βοδινό 1/2 ντομάτα σε φέτες φέτες καυτερή πιπεριά σε Οδηγίες 45 Minutes Βάζετε τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Κανένα φαγητό της προηγούμενης μέρας δεν πάει χαμένο την επόμενη, ακόμη κι όταν δε φτάνει για όλους. Μου είχε περισσέψει μία και μοναδική[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΟι Ιταλοί λατρεύουν να αρωματίζουν τα φαγητά τους με το φασκόμηλο εμείς πάλι δεν το πολυσυνηθίζουμε αν και υπάρχει άφθονο σε κήπους και άγριο κυρίως σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε για τη μαμά μου, που ενώ βαριέται την κουζίνα, είναι φοβερή μαγείρισσα. Και όχι μόνο είναι φοβερή, αλλά βρίσκει πάντα[...]
Πηγή: foodjunkie.euΓιουφκάδες με χοιρινό Στην περιοχή της Μακεδονίας και κυρίως της Θράκης οι γυναίκες φτιάχνουν σπιτικές χυλοπίτες που τις ονομάζουν γιουφκαδες (από την λέξη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚαλημέρα σας! Γυρίσαμε και εμείς από τις συντομότατες διακοπούλες μας που σκάσανε από το πουθενά εδώ που τα λέμε, δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά καλές ήταν και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grWhen my friend Judi first passed me this recipe, I was really sceptical..(You would be as well..)When I first tried it, and ever since that time, I've been[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο καλοκαίρι που μας πέρασε φαντάζει πολύ μακριά πια, αλλά πολλά μας έχουν μείνει από αυτό: όμορφες αναμνήσεις, φωτογραφίες, και βέβαια…συνταγές! Καθώς[...]
Πηγή: foodjunkie.euTo φαγητό πήρε το όνομα του από το σκεύος μέσα στο οποίο ψηνόταν. Εσείς αντί της στάμνας μπορείτε να το ψήσετε το φαγητό σας μέσα σε ένα γιουβέτσι με καπάκι ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι! Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια αν εσείς θέλετε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 29/09/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα πιπεριάς Μια πολύ εύκολη συνταγή (από εδώ) για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 08/08/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεφτεδάκια με ταλιατέλες στο φούρνο Κεφτεδάκια με χυλοπίτες στο φούρνο. Μια[...]
Πηγή: sintayes.gr1/2 κιλό χυλοπίτες 3/4 χοιρινή σπάλα 250 γρ. χοιρινή λάπα αλάτι πιπέρι 250 γρ. ξερή μυζήθρα (κρητική αν βρούμε) ελαιόλαδο Πλένουμε το χοιρινό και στεγνώνουμε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπό τις 2 Μαΐου 2017 είναι διαθέσιμο το πρώτο μου βιβλίο « Ταξίδι γεύσεων με άρωμα παράδοσης από την Ελληνική κουζίνα » σε όλα τα καταστήματα AMAZON[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.gr