Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Χατίρια δεν χαλάω σε γενικές γραμμές...εκτός και για κάποιον λόγο... μου "έχει πατήσει κανείς τον κάλο", οπότε τότε: δεν ακούω - δεν βλέπω - δεν μιλάω...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα ένα πιάτο αγαπημένο, παραδοσιακό και πολύ νόστιμο. Ένα πιάτο γεμάτο άρωμα και γεύση, μελωμένο με μια παχύρρευστη σάλτσα που σε καλεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Η έλλειψη χρόνου, κάποιες ιώσεις αλλά και η ελαφρώς πεσμένη διάθεση με κράτησαν μακριά από την μπλογκοπαρέα μας αυτές τις μέρες. Σήμερα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Βόλος είναι μια πόλη που της πάει πολύ η άνοιξη! Μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα θα σας πείσει, δεν είναι δύσκολο. Στο Βόλο ζήσαμε κι εγώ και η Δ. ένα χρόνο.[...]
Πηγή: 4022citylights.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Η έλλειψη χρόνου, κάποιες ιώσεις αλλά και η ελαφρώς πεσμένη διάθεση με κράτησαν μακριά από την μπλογκοπαρέα μας αυτές τις μέρες. Σήμερα,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΟ Βασίλης Καλλίδης ταξιδεύει όλη τη χώρα για να ανακαλύψει τη "Νόστιμη γη" κάθε τόπου. Σε μια περιήγησή του στο Καρπενήσι ετοίμασε αυτό το ενδιαφέρον μεζεδάκι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλή σας μέρα! Για σήμερα ένα πιάτο αγαπημένο, παραδοσιακό και πολύ νόστιμο. Ένα πιάτο γεμάτο άρωμα και γεύση, μελωμένο με μια παχύρρευστη σάλτσα που σε καλεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπρρρρρ! Πολύ κρύο στην Θεσσαλονίκη! Σήμερα το πρωί, όταν πήγα την Ιωάννα μας στο σχολείο πάγωσα κυριολεκτικά... φυσούσε ένας αέρας, τρελλός και κρύος!!! Κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτο εύκολο φαγάκι που θα σας δείξουμε σήμερα, έχω δώσει και μια άλλη, δεύτερη ονομασία από αυτήν που ήδη έχετε διαβάσει. Το λέω "το φαγητό της ημέρας που έχω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌταν πριν από πάρα πολλά χρόνια είχα πάει στην Τσαγκαράδα και στην Πορταριά, στο Πήλιο, αυτό που μου είχαν πει να φάω ήταν στο Σπετζοφάϊ, άγνωστο τότε σε μένα.[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr1 κιλό κιμάς από κοτόπουλο 2 πράσα ψιλοκομμένα 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/2 κ.γλ. κύμινο ξύσμα από 1 πορτοκάλι 2 κρόκοι αυγών μαιντανό, αλλατοπίπερο, λάδι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣε πολλές περιοχές της χώρας συνηθίζεται την Πρωτομαγιά να σουβλίζονται αρνάκια ή κατσικάκια όπως γίνεται και την μέρα της Λαμπρής. Προφανώς συνδέονται τα δύο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΧρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες ΥΛΙΚΑ (για 4 άτοµα) ½ αρνί ή κατσίκι κατά προτίμηση βιολογικό ½ φλιτζάνι µέλι 500 γρ. κολοκύθα κίτρινη κοµµένη σε µεγάλους κύβους[...]
Πηγή: foodtrails.grΜπρρρρρ! Πολύ κρύο στην Θεσσαλονίκη! Σήμερα το πρωί, όταν πήγα την Ιωάννα μας στο σχολείο πάγωσα κυριολεκτικά... φυσούσε ένας αέρας, τρελλός και κρύος!!! Κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr