Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Ντροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ κουζίνα της Πέπης μας είχε μια πολύ ωραία συνταγή για σολωμό πριν λίγες μέρες. Έχω ένα θέμα με τον σολωμό είναι η αλήθεια. Τον βρίσκω λίγο βαρύ στη γεύση,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι να που πέρασε ο καιρός και φτάσαμε στην εβδομάδα των Χριστουγέννων!!! Στην εβδομάδα της Γέννησης του Θεανθρώπου... Τις γιορτινές αυτές ημέρες, βρεθείτε με[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΜια νέα εβδομάδα ξεκινά!!! Ο καιρός άστατος και βροχερός,εμείς με ιωσούλα και μπόλικο άγχος,αλλά τίποτα δεν μας πτοεί...Ετοιμάζουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΕΜΠΟΥΡΑ Το πιό τέλειο κουρκούτι που έχουμε δοκιμάσει ποτέ για τον βακαλάο, είναι αυτό της τεμπούρα. Δίνει μία υπέροχη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr"Τι θα μαγειρέψουμε αύριο;" Απλή καθημερινή ερώτηση κάθε νοικοκυράς....που εμείς στο "Kalli's blog" δώσαμε την απάντηση! Και την δίνουμε κάθε εβδομάδα,[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΤι ανεβάζεις προγράμματα σίτισης, κυρά μου Ευθυμία, αφού δεν τα τηρείς; Και ποιος σας είπε ότι δεν τα τηρώ; Φυσικά και τα τηρώ. Μόνο που η ζωή είναι αυτό[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΈχω εδώ και λίγους μήνες που ανέλαβα την ευθύνη της σίτισης στο Σπίτι Μας. Τα κεφαλαία στο Σπίτι Μας είναι, φυσικά, ενδεικτικά εκείνων των αλλαγών για τις[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΌταν ψήνουμε στη σχάρα φιλέτα ψαριού, όπως γλώσσας, πέρκας κλπ., πολλές φορές σπάνε σε πολλά σημεία και δυστυχώς συχνά διαλύονται. Για να το αποφύγετε,[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛΑ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ Να ξεκαθαρισω πρωτα απ' ολα οτι η αυθεντικη, ιταλικη καρμποναρα ΔΕΝ περιεχει : κρεμα γαλακτος, μανιταρια, μαϊντανο, αλλα μονο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα ψάρια της θάλασσας περιλαμβάνουν τη γλώσσα (sole) με εκλεκτής ποιότητας λευκή σάρκα ώστε να κυριαρχεί σε όλους τους καταλόγους των γαστρονομικών[...]
Πηγή: foodtrails.gr