Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα) 18 παϊδάκια από αρνάκι γάλακτος, καθαρι-σμένα από το περισσό πάχος τους. Για τη μαρινάτα: 2 γεμάτες κουταλιές ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου[...]
Πηγή: xrysessyntages.com20/7/14 Μπριζόλες και πατάτες με εστραγκόν και βότκα στο slow cooker. Δηλαδή, πάμε παραλία και όταν γυρίσουμε έχουμε έτοιμο φαγάκι. Μεγάλες στιγμές με την[...]
Πηγή: zannetcooks.com250 γρ. ψωμί τοστ σε κομμάτια 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 5 αυγά βρασμένα 1 αυγό ωμό 3 κ.γ. αλάτι 3 (1 +2) σκ. σκόρδο 2 κ.γ εστραγκόν ή θυμάρι (1+1) 1 κ.γ. πάπρικα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά Για τα σουτζουκάκια: 1 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 2 μικρά κουτιά γάλα εβαπορέ 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα) 1 αυγό 2 κουταλάκια κοφτά[...]
Πηγή: greekmasa.gr5 συνταγές με πατάτες που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει! Οι πατάτες είναι, μαζί ίσως με τα μακαρόνια, λατρεμένο φαγητό που πηγαίνει με όλα. Μαζί με το κρέας, ως[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΚΟΚΟΡΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Θα ομολογήσω ότι την γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥποτίθεται ότι τα «σκωτσέζικα αυγά» είναι μια εφεύρεση του λονδρέζικου ντελικατέσεν Fortnum & Mason, που χρονολογείται από το 1736. Η συνταγή[...]
Πηγή: bostanistas.grΘα ομολογήσω ότι τη γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους να έχει ψητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια νόστιμη πρόταση του Ανδρέα Λαγό. Χρόνος Προετοιμασίας : 30' και επιπλέον 3 ώρες για το μαρινάρισμα ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 άτομα 16 παϊδάκια αρνιού[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜε το Πάσχα εν όψει και το πασχαλινό μενού στα ζητούμενα, ακολουθεί η συνήθης πρακτική ανακεφαλαίωση, με τις μαγειρικές ιδέες που ταιριάζουν στο γιορταστικό[...]
Πηγή: pandespani.comΟι πατάτες είναι, μαζί ίσως με τα μακαρόνια, λατρεμένο φαγητό που πηγαίνει με όλα. Μαζί με το κρέας, ως σνακ, σε ομελέτες ή μέσα σε σούπες… η πατάτα[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΚΟΚΟΡΑΣ ΓΕΜΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ Θα ομολογήσω ότι την γαλοπούλα δεν την τιμούμε στο γιορτινό τραπέζι μας! Οι άντρες μου είχαν συνηθίσει στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr