Καριοκα αυθεντικη ξανθης συνταγη | κουλουρακια βανιλιας ακης | κοτοπουλο με ασπρη σαλτσα αργυρω | συνταγες γλυκων με μπισκοτα | κοτοπουλο στιφαδο δρισκας | συκοτη,χοιρινο,πως,γιναιτε
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις πρασσο

Βρέθηκαν 11 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μπιφτέκια της εκκαθάρισης, με ψητή πέστροφα

Χθες έβγαλα τέσσερις πέστροφες από την κατάψυξη. Είπαμε, άρχισαν οι εκκαθαρίσεις σε ψυγείο και ντουλάπια και αφού τα καθαρίσουμε θα δούμε τι και πώς θα τρώμε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Βιτέλο Τονάτο – Το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό[...]

Το Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που συνδυάζει με θαυμαστή αρμονία τις[...]

Πηγή: caruso.gr

Τέλειο ψητό συκώτι: το μυστικό της συνταγής -[...]

Θυμάμαι τη Σμυρνιά γιαγιά μου, τη Ναυσικά (εξαιρετική μαγείρισσα και ίσως ο πιο «άγιος άνθρωπος» που γνώρισα στη ζωή μου), μια φορά την εβδομάδα απαραιτήτως[...]

Πηγή: pandespani.com
ψάρι ψητό στο φούρνο - Pandespani.com

Έχω μια δυσανεξία στους μύθους της κουζίνας. Σ΄όλα αυτά που έχουν ντυθεί το πέπλο μιας μυστήριας δυσκολίας και είναι σαν να λένε-παπαγαλίζουν: «μη, τζιζ, μην[...]

Πηγή: pandespani.com
Έξυπνα μυστικά για ν’ αγαπήσει το παιδί μας το[...]

«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]

Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.gr
12 Συμβουλές για να αποφύγετε την δηλητηρίαση[...]

Οι παραγωγοί τροφίμων σήμερα, χρησιμοποιούν πρόσθετες και χημικές ουσίες στα προϊόντα τους για να τα κάνουν «καλύτερα» και να διαρκέσουν περισσότερο. Καθώς οι[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr
Πόσα είδη πιπεριού υπάρχουν και πώς τα[...]

«Θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα», με απειλούσε η γιαγιά μου όταν με άκουγε να λέω κάτι που δεν έπρεπε, μα ποτέ δεν πραγματοποιούσε την απειλή της.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Μάθε τα πάντα για τα μπαχαρικά! (part 1)

ΑΝΗΘΟΣ Γενικά Ο φρέσκος άνηθος είναι διαθέσιμος στις αγορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, ενώ ο αποξηραμένος είναι διαθέσιμος[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr
Μάθε τα πάντα για τα μπαχαρικά! (part 3)

ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ Γενικά Από το φυτό capsicum βγαίνουν η πιπεριά τσίλι. Το φυτό είναι ένας πολυετής μικρός θάμνος, που αναπτύσσεται σε θερμά κλίματα, αλλά στα[...]

Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr
Επικίνδυνα πρόσθετα «Ε» στα τρόφιμα

Για τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Μυστικά μαγειρικής από τη  γιαγιά!

Όλοι υιοθετούμε μικρά μυστικά μαγειρικής που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Όμως, από όλα αυτά που μας ψιθύρισαν, ποια αξίζουν πραγματικά και γιατί; Ας[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy