Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
CASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 μπαγκέτα γαλλική 400γρ. ζαμπόν σε φέτες 400γρ. καπνιστό χοιρινό σε φέτες (ή ψητό) 250γρ. φέτες έμενταλ 4 αγγουράκια τουρσί σε φέτες 4 κ.γ. μουστάρδα Κόβουμε[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά ( Croque Monsieur ) 2 φέτες ψωμί του τοστ (εναλλακτικά χωριάτικο) 4 φέτες καπνιστή μπριζόλα 2 φέτες τυρί emmental 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα dijon Για[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΠεριλαμβάνει 4 φάσεις: 1η φάση : Επίθεση – Attack – PP 2η φάση :Κρουαζιέρα- Croisière – PV 3 φάση : Προ συντήρηση 4η φάση : Συντήρηση Περιληπτικά οι[...]
Πηγή: dietrecipes.grΥλικά συνταγής κρεμμύδια: 1 κιλό, κομμένα σε ροδέλες λιωμένο βούτυρο γάλακτος: 5 κουταλιές της σούπας κρασί λευκό: 1 ποτηράκι (100 ml) ξηρό ζωμός από[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ γαλλική κρεμμυδόσουπα είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά και δημοφιλή πιάτα της κλασικής κουζίνας της Γαλλίας, ιδανική για κρύες χειμωνιάτικες βραδιές πριν το[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 50 γρ. βούτυρο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 4-5 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες 1 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.σ. αλεύρι 1 ποτηράκι κρασί 2 φύλλα δάφνης 1 λίτρο. ζωμό βοδινού[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΗ κρεμμυδόσουπα είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά και δημοφιλή πιάτα της κλασικής γαλλικής κουζίνας, ιδανική για κρύες χειμωνιάτικες βραδιές πριν το χουζούρεμα[...]
Πηγή: caruso.grΞέρω η λέξη τηγανητό στις μέρες μας δεν είναι και πολύ της μόδας, αλλά αν είναι να κάνεις το τέλειο club, πρέπει να ξεχάσεις τους περιορισμούς. Με κομμάτια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ Τζον Φεβρώ έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί στο πολύ ευχάριστο Chef , αλλά την παράσταση στην ταινία δεν την κλέβει ούτε ο δημιουργός της, ούτε η[...]
Πηγή: bostanistas.grCASATIELLO (ΚΑΖΑΤΙΈΛΟ) ΑΛΜΥΡΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Το καζατιέλο ( casatiello ) είναι ένα απο τα πιο χαρακτηριστικά πασχαλινά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 750 γρμ. κρεμμύδια, 50 γρμ. βούτυρο ή μαργαρίνη, 3/4 λιτρ. ζωμό κρέατος (κύβος), μαύρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο, 4 φέτες μακέτα πολυτελείας, 75 γρμ.[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΥλικά κρεμμύδια 1 κιλό, κομμένα σε ροδέλες λιωμένο βούτυρο γάλακτος 5 κουταλιές της σούπας κρασί λευκό 1 ποτηράκι (100 ml) ξηρό ζωμός από κρεατόσουπα 1½ λίτρο[...]
Πηγή: icookgreek.comΑλέξης Επιθυμιάδης , Food blogger ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα μικρό μπωλ χτυπάμε καλά το αυγό, με λίγο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε πάλι.[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΓΑΛΛΙΚΗ ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ ΓΚΡΑΤΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ Κλασσικο πιατο της γαλλικης κουζινας, παρ'ολο που φαινεται να εχει Ιταλικες ριζες. Λεγεται οτι διαδοθηκε μεσα απο την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr